Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
bit:
Cand sunt singuri, barbatii sunt idioti. Ca nu realizeaza avantajele solitudinii si independentei. Si se reped sa se lege la cap. Impinsi in principal de instinct (da bre, sexul, aia e, s-o zicem pe drept!)
Si m-a mancat undeva si mi-am bagat nasu`unde am zis ca nu o mai fac. #$#%@^!
Caroline:
Agree. Cu un amendament. E valabil in egala masura si pentru femei. Pentru oameni in general, adica. Fiecare avem ceea ce meritam... constient sau nu. ;)
steliana:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 24 August 2012, 14:52 ---Agree. Cu un amendament. E valabil in egala masura si pentru femei. Pentru oameni in general, adica.
--- Terminare citat ---
cvorum sau nu, amendez amendamentul! domnule presesdinte, doamnelor si domnilor ...
adika cum? stiu, ca daca ne mananca ... incercam sa ne scarpinam fiecare cu mijloace proprii; cheruta, manuta, tocul usii, urzici ...
dar ... am cunoscut persoana care se dorea a fi scarpinata doar pentru ca nu se incapea in piele ... aici; si aic;, mai la stanga; nu acolo; mai incolo; mai ... mai ... nu asa tare; mai tare;...
acestea fiind spune, supun votului dvs. spre aprobare: cine este pentru, impotriva, abtineri...
credeti ca ne salveaza comisia egalitatii de sanse?
--- Citat din: Caroline din Vineri, 24 August 2012, 14:52 --- Fiecare avem ceea ce meritam... constient sau nu. ;)
--- Terminare citat ---
unealta scarpinarii... in loc de cea a armoniei ... :) :-*
silviu:
Motivele pentru care femeile îi urăsc pe bărbaţi
Există motive pentru care femeile îi urăsc pe bărbaţi. Câteva dintre acestea au fost fost selectate din noianul de mailuri primite pe aceasta tema de timesonline.co.uk de la cititoarele sale.
cineva:
nu stiu daca cele 25 de aliniate sunt chiar motive pentru care o femeie sa urasca un barbat... :box:
pot fi la fel de bine si motive de al iubi... :smitten:
pana la urma, iubim contrastele , si in general cam tot ce nu intelegem...
sau nu ? :strambatura:
poate nici noi barbatii nu intelegem de ce stau in baie femeile cate 2 ore inainte de a veni in pat, desi ele stiu bine ca dorinta noastra de a le "multumi", nu poate dainui la nesfarsit si dupa aproximativ 5 minute de asteptare ne ia somnul...(doar un exemplu)... :rtfm:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă