Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (355/389) > >>

silviu:
io inclin sa cred ca ce e frumos si lu' Dumnezeu ii place. parerea mea :-\

micaela:

--- Citat din: Caroline din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:30 ---Ti se poate pune pata (si fizic) pe cineva fara niciun motiv, nici chiar acela ca e o frumusete. Exista "urati" care stiu sa se faca extrem de placuti sau "frumosi" care sunt niste lepre, si viceversa. Valabil si la femei si la barbati.

--- Terminare citat ---
Tu crezi, caroline, ca-n cazul "iubirii la prima vedere" este vorba doar de impact vizual? poate fi vorba si de o "recunoastere" care ne vine de altundeva.  :)

bit:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:29 ---eu am pretentii mult mai mari  ::) pentre ca stiu ca frumusetea ii trecatoare

--- Terminare citat ---
Asa e. Iar unu`la 75 de ani, cu `jde milioane $ in conturi e baiat bun si atragator. Chiar nu va atrage puterea. Deloc.

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:29 ---eu am pretentii mult mai mari  ::) pentre ca stiu ca frumusetea ii trecatoare

--- Terminare citat ---
toate e trecatoare. parerea mea :-\

micaela:

--- Citat din: silviu din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:33 ---io inclin sa cred ca ce e frumos si lu' Dumnezeu ii place. parerea mea :-\

--- Terminare citat ---
sigur ca asa e. toti avem o satisfactie estetica in fata frumosului, insa de iubit iubim mult mai mult, si pe termen lung, altele...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă