Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (343/389) > >>

janeta:

--- Citat ---cit pe ce sa uit - noi oare ne referim la acelasi nivel de inteligenta!?
--- Terminare citat ---

mi-as permite sa-ti raspund daca  as cunoaste la ce nivel te raportezi dar , cum n-am infumurarea de a ma socoti clarvazatoare ma vad nevoita sa te las cu ochii-n soare ( scuza  rima intamplatoare )  :magic:

bit:
Sunt total dezamagit, azi a fost o zi tare blanda pe aici. Nu s-a varsat sange, nu tu capete sparte, fara dueluri, numa` floricele si ingerasi. Maaa duc acasa...

rocky:
luasem in calcul persoane care sint peste media de inteligenta - cu alte cuvinte care se pot ocupa de indeletniciri foarte complexe (si aici nu includ doar slujba sau o singura firma proprie), au studii si cultura generala cit cuprinde si nu in ultimul rind stiu sa-si faca timp sa aibe si o viata personala si/sau de familie

nu bag in categoria asta persoanele "dornice de cariera" (sint si barbati inclusi aici) care tot ce stiu e sa munceasca pt altii si sa se chinuie sa promoveze pe scara ierarhica fara sa-si aduca aminte ca mai au si-o viata de trait

janeta:

--- Citat ---luasem in calcul persoane care sint peste media de inteligenta - cu alte cuvinte care se pot ocupa de indeletniciri foarte complexe (si aici nu includ doar slujba sau o singura firma proprie), au studii si cultura generala cit cuprinde si nu in ultimul rind stiu sa-si faca timp sa aibe si o viata personala si/sau de familie
--- Terminare citat ---

foarte adevarat ca nu sunt chiar pe toate drumurile persoanele la care te referi , dar sa intalnesti doar doua pana acum....asta e ori curat ghinion ori... preumblari pe drumuri nepotrivite  ::)

parerea mea  :angel:

bit:
Ia uite ce praf s-a asternut pe-aici...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă