Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (341/389) > >>

bit:
Dupa atatea `jde mii de ani, (ele, doamnele) tot plang dupa matriarhat... :P Tipic feminin. Sorry, ladies, is our  time now, it is a man`s world (chiar daca si eu ma satur de asta cateodata). Plus ca slaba mea logica masculina spune ca daca ar fi fost societatea perfecta, n-am mai fi evoluat...ajungand aici (au, asta doare :oops:).

bit:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 13 Martie 2012, 21:41 ---e foarte buna asta, fostul meu nu distingea nuantele de mov si de verde.... acum stiu si de ce ...doar pt ca e barbat :D

--- Terminare citat ---
Logic, alea-s culorile de baza ale spectrului. Restul is aberatii cromatice... :whistle:

bit:
Si mai am o nedumerire: de ce or exista numai bancuri cu blonde si cu blonzi nu? :blush:

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 14 Martie 2012, 12:10 --- Logic, alea-s culorile de baza ale spectrului. Restul is aberatii cromatice... :whistle:

--- Terminare citat ---
logic pt tine, pentru mine, nu...
unde mai pui ca aveam pretentia sa-mi spuna care bluza verde lemon se potrivea cu care fusta maro (am dat un exemplu la intamplare), evident in nuante pe care el nu le distingea...acum inteleg si de ce avea acea privire... ;D
viitorul n-o sa mai aibe parte de astfel de intrebari

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 14 Martie 2012, 12:12 ---Si mai am o nedumerire: de ce or exista numai bancuri cu blonde si cu blonzi nu? :blush:

--- Terminare citat ---
in cazul barbatilor nu pare sa conteze culoarea parului (adica n-am vazut multe femei care sa ironizeze barbatii in functie de culoarea parului, pe cand domnii o fac cu brio);
in cazul doamnelor, uneori, asta pare sa faca diferenta  ::)...stiu barbati care pun etichete doar pe acest criteriu, al culorii parului (nu generalizam, desigur)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă