Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (339/389) > >>

rocky:
7. De ce nu poate fi un barbat inteligent si frumos in acelasi timp?
Pentru ca astfel ar fi femeie

as zice ca e exact invers!  :P

acum puteti sa sariti cu comentarii  :giggle:

Caroline:
Ce bine ca nu sunt singura de parerea asta... Dar hai sa nu ne contrazicem intre noi, ca adversarul castiga teren. Deci... un banc din studentie.

Studenta la matematica la examen... e blonda (si la propriu, si la figurat).
- Stimata domnisoara - zice proful de moda veche - permite-mi sa pun mana pe genunchii tai. Ce numar obtin in total?
- ...
- 101, draga domnisoara. Acum pune si dumneata mainile pe genunchii mei. Obtii numarul?
- ...
- Pai se poate sa nu stii. domnisoara? Pai numarul 111!
- Domnule profesor, cred ca va inselati. Eu vad 1,1.

nickyblu:
- Atata timp cat o femeie poate sa arate cu 10 ani mai tanara decat fiica ei, este perfect multumita. – Oscar Wilde

- Cand norocul ne surade, intalnim prieteni; cand este impotriva noastra, intalnim o femeie frumoasa. – proverbe chinezesti

- Cand o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. – Enriyeu Castaldo

- Casatoria este modalitatea cea mai scumpa de a avea o femeie pe gratis. – O. Vinteleriu- Daca te-a tradat o femeie, iubeste repede alta! – Heinrich Heine

- Diferenta dintre femeie si vin: Vinul cat mai vechi dorim sa fie, Ca atunci este mai bun la gust, Dar daca–i vorba de–o femeie, Alta e treaba… o vrem “must”. – Paul Constantin

- Dupa ce o femeie iti daruieste inima, nu prea ai cum sa mai scapi de restul corpului. – John Vanbrugh

- Femeia e forta motrice a vietii. Barbatul e doar cheia de contact. – Valeriu Butulescu

- Femeia e o suprafata care simuleaza adancimea. – Friedrich Nietzsche

- Femeia este capodopera lui Dumnezeu; mai ales cand il are pe dracul in ea. – Alphonse Allais- Femeia este o greseala acceptabila a naturii. – John Milton

- Femeia este o masina de facut copii si doua maini lucratoare. – George Calinescu

- Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli. – William Shakespeare

- Femeia este un animal cu par lung si idei scurte. – Arthur Schopenhauer
- Fiecare barbat are o femeie in minte; cei insurati, pe langa aceasta, mai au una acasa. – Noel Claraso Serrat- O nimfomana este o femeie obsedata de sex ca si barbatul obisnuit. – Mignon McLaughlin

- O, slabiciune, numele tau e femeie! – William Shakespeare

- Oricat isi iubeste o femeie sotul, nu ii poate iubi si amanta. – Caterina de Medici

- Paradox. Pentru a dezbraca o femeie tanara trebuie sa o imbraci bine in prealabil. – Valeriu Butulescu

- Raul adus de avere si de femeie nu poate fi biruit. – L.X. Sheng

- Stiinta se razbuna ca o femeie, nu cand o ataci, ci cand o neglijezi. – Grigore Moisil

Caroline:
O femeie iarta intotdeauna pana la urma pe cel care a inselat-o, dar niciodata pe acela care i-a respins farmecele. Barbatii nu iarta nici macar asta... (nu mai stiu autorul).

Guesswho:
rocky, gasesti combinatia "inteligenta si frumoasa" la multe femei, eu cunosc astfel de persoane  :)

barbatii la gratar
Când un bărbat se declară pregătit să preia prepararea grătarului, se declanşează următoarea serie de evenimente:

1) femeia cumpără mâncarea
2) femeia face salata, pregăteşte legumele şi desertul
3) femeia pregăteşte carnea pentru grătar, o aşează pe o tavă , împreună cu toate celelalte ustensile necesare şi o duce afară, unde bărbatul stă deja aşezat cu o bere în mână în faţa grătarului.

Şi aici vine punctul cel mai important al întregii desfăşurări:

4) BĂRBATUL AŞEAZĂ CARNEA PE GRĂTAR!

5) apoi mai multe activităţi de rutină, femeia aduce farfuriile şi tacâmurile afară
6) femeia informează bărbatul că mai e puţin şi carnea se arde
7) el îi mulţumeşte pentru această informaţie importantă şi mai comandă totodată încă o bere la ea, în timp ce el se ocupă de situaţia de urgenţă

Şi apoi încă un punct foarte important!

8) BĂRBATUL IA CARNEA DE PE GRĂTAR ŞI O DĂ FEMEII!

9) apoi urmează din nou rutina. Femeia aranjează farfuriile, salata, pâinea, tacâmurile, şerveţelele şi sosurile şi aduce totul afară pe masă.
10) După masă femeia eliberează masa, o curaţă, spală vasele
Şi din nou, foarte important!!!:

11) TOŢI ÎL LAUDĂ PE BĂRBAT PENTRU CALITĂŢILE LUI ÎN ARTA GĂTITULUI ŞI ÎI MULŢUMESC PENTRU MÂNCAREA SUPER BUNĂ!

12) Barbatul o întreabă pe femeie cum i-a placut faptul că nu a fost nevoită să gătească şi când observă că ea e cam botoasă, ajunge la concluzia, că pe femei nu le poţi mulţumi oricum niciodată   ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă