Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 24 Februarie 2012, 21:16 ---Cineva mi-a spus odata ca e dispus sa se schimbe asa cum vreau eu numai sa fim impreuna. I-am raspuns ca partenerul potrivit pt mine e acela la care nu am nimic de schimbat.
--- Terminare citat ---
si el ce a zis? ???
Guesswho:
Pai ce, mai era loc de intors?
A fost una din situatiile cand am avut ultimul cuvant, desi nu-mi place ::)
Caroline:
De cand m vazut prima postare cu "De ce...", am fost sigura ca va urma un duel... savuros. :2funny:
bit:
De ziua voastra
Stiu ca noi suntem :idiot2: :slap: uneori, ca suntem :strambatura: mai mult decat trebuie si cateodata va facem :(( fara sa ne dam seama si va cred cand ati vrea doar :magic:. Insa fara voi... |o pana :help: :surrender:. Asa ca nu ne ramane decat :sorry: :worthy: si :worship: pana totul e :yeah: :dance: din nou. Fara voi nu se poate. Asa ca va lasam mai departe sa ne :offtopic:, sa :hammer: (si uneori sa :box: pana :faint:), sa :spam: si sa :fight: fiindca :love::love: cere sacrificii.
Asa ca azi, pentru voi, toate :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: :flori: din lume.
Si un mare :kissing:.
Si gata.
:bow:
almi_gabi:
wow ce declaratie de pace :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă