Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (322/389) > >>

bit:
Prin definitie, Universul este androgin, adica nici-nici, o oarecare sinonimie pentru neutru se foate face aici. Cat despre umani, chiar daca ar fi vreun (mic, mic, miiiic) procent de feminitate in mine,nu-l voi recunoaste niciodata. De ce? Pentru ca e opusul a ceea ce sunt, ce ma reprezinta. E ceea ce-mi lipseste, e pana la urma ceea ce caut si ce ma atrage(mai mult sau mai putin constient). Si inca ceva: chestia cu afisarea slabiciunilor (la barbati) e o mare porcarie. Nimic nu poate fi mai patetic decat un maimutoi cu par lung care se smiorcaie. Public. Bleah! Asa ca nu multumesc, nu-mi place sa androginez  ;D, raman in tabara  badaranilor pur-sange, a celor care ragaie si carora le miros sosetele.

Manfred:
Wow! :)

Eu ma gindeam mai mult la frumoasa legenda a androginilor povestita de Aristofan in Banchetul lui Platon.

julia:
cei care rigiie nu cred ca trebuie ostracizati, exista culturi in care asta e semn de lauda ca mincarea a fost buna. iar cind vorbesti de sosete ma gindesc la domnul acela de la Banca Mondiala sau alt for monetar international, care s-a dus la japonezi si cind s-a descaltat avea ciorapii rupti. deci se poate si la case mai mari ...

trasaturile alea degeaba le negi, ele exista la fiecare dintre noi. masura in care sunt dezvoltate difera. si gradul in care le constientizam face diferenta.

Caroline:

--- Citat din: julia din Vineri, 06 Ianuarie 2012, 15:17 ---trasaturile alea degeaba le negi, ele exista la fiecare dintre noi. masura in care sunt dezvoltate difera. si gradul in care le constientizam face diferenta.

--- Terminare citat ---

Corect! Prin definitie, nu poti nega ceva care nu exista deja in tine. Daca stii ca exista, inseamna ca exista deja in tine, asa ca n-are rost sa mai negi!  ;D
Psihologii spun ca atunci cand uram o alta persoana, uram de fapt acea parte din ea care seamana cu o parte din inconstientul nostru pe care noi ne-o negam noua insine. Similar, atunci cand iubim...  ::)

silviu:
STUDIU: Infidelitatea este normală. De ce înşală bărbaţii?
Sociologul Eric Anderson spune că monogamia nu este normală şi că bărbaţii ar trebui lăsaţi să facă "sex recreativ", în afara relaţiei pe care o au cu partenera de viaţă.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă