Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
"cu care-ti place sa vorbesti" nu se referea la o atitudine logoreica ci la o buna comunicare si o buna interactiune intelectuala-sufleteasca-verbala. adica nu sa vorbesti non-stop, dar atunci cand o faci, sa fie cu placere.
o simfonie a sufletelor, cu totul "muta"....nush' de e posibila...o fi, in cazul celor f. introvertiti.
optimus sum:
comunicarea este cheia , se zice... Totusi, daca o folosesti prea des si incerci sa descui cu ea usi care trebuie sa ramana inchise , se rupe, draga micaela...
Si mutii vorbesc, poate mai bine decat "vorbiciosii".
cateodata o privire deschide cai de comunicare mai intens decat ar face-o o mie de cuvinte, nu uita ca fibra optica poarta informatia mai mult si mai bine decat orice alt mijloc de transport... nu ? 8) 8) 8)
micaela:
Jul, in cazul meu, lipsa de buna comunicare a stricat foarte mult, desi era evident ca sotul meu ma iubea si "faptic" nu prea aveam ce sa-i reprosez...dar eram doua lumi absolut diferite (el introvertit pana la ermetism; eu extrovertita si dornica de buna interactiune). ma loveam de tacerea si ncomunicativitatea lui ca de un zid....si in putinele dati cand i se dezlegau limba si simtul vorbirii, ideile, opiniile, gusturile noastre erau atat de diferite incat nu rezonam mai deloc....intersectia lumilor noastre era o multime aproape vida... :(. lipsa de buna comunicare a stricat mult, da.
micaela:
nu te contrazic, optimus...nu toti suntem la fel.....pentru unii sunt suficiente faptele, privirile incarcate de "informatie", comunicarea nonverbala....pentru altii nu. exista si oameni pentru care dialogul cu persoana iubita este esential...este o forma de interactiune si cunoastere a celuilalt care hraneste si cladeste sentimentele, permanent.
optimus sum:
Gresesti micaela... in cazul respectiv , oricata comunicare ar fi existat, oricat v-ati fi rupt plamanii sa puneti pe tapet acordurile care pareau false, erati ca un concert in care canta simultan Metalica si Bach. Introvertirea pe care tu o observai la sotul tau , era numai iubirea care nu-l lasa sa-ti strice recitalul solo... prefera sa taca si tina in el acordurile concertului propriu, ca sa nu perturbe acordurile concertului tau... asta e DRAGOSTE, fata draga ... :'( :'( :'( :'(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă