Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
Caroline:
--- Citat din: janeta din Duminică, 29 Mai 2011, 16:36 ---@micaela:
"eu as vrea azi sa va vorbesc despre confortul de a fi barbat...
--- Terminare citat ---
Nu cred in confort decat cand ai ceva in minus, nu in plus. :P
Caroline:
--- Citat din: silviu din Joi, 15 Decembrie 2011, 12:12 ---Dovedit științific: bărbatul perfect NU există. Topul defectelor masculine
Femeile care caută bărbatul perfect ar trebui să-și reconsidere cererea. Mr. Perfect nu există, scrie dailymail.co.uk. Din cele 2.000 de femei chestionate în cadrul unui studiu efectuat de o companie britanică, nici una nu l-a găsit.
--- Terminare citat ---
Fata de 69%, fostul meu sot declara ca el este 99% multumit de ce-a luat. Totusi, asta nu l-a impiedicat sa caute si in alta parte, de maniera permanenta, celelalte... 1%. Ceea ce nu se cuantifica in acest studiu este raportul dintre cerere si oferta. Femeile pot fi multumite, daca e al lor... barbatii nu stiu daca ar ramane cu cei 69% medii ai femeilor. :-*
julia:
barbatul perfect e pt femeia perfecta. si cum nu sunt ... ma multumesc cu barbatul perfect pt mine.
almi_gabi:
Arabia Saudita si dreptul de a sofa al femeilor. ???
julia:
Femei de cariera
Femeile s-au opintit câteva secole să ajungă egale cu bărbaţii, iar acum nu mai ştiu cum să scape de acest groaznic privilegiu. Muncesc ca nişte tâmpite, îi mulţumesc patronului că le dă şansa extraordinară de a lucra şi-n weekend, ca să se afirme şi să se ţina de deadline.
http://doarluka.wordpress.com/2011/06/24/femei-de-cariera/#more-3725
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă