Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (316/389) > >>

almi_gabi:
da, hamstera prietenei mele  ;D  ;D

pocama:
"Femeia este un animal incapabil de cultura si spirit."(Emil Cioran)
Ce am facut sau ce nu am facut ca sa nastem o astfel de concluzie? Ce ziceti fetelor?

...  Simone Boue a fost nevazutul din spatele reusitei...Cioran a trait o vreme din burse, dar adevarata lui bursa, primita prin voia destinului si pe viata, poarta numele de "Simone Boue"... (Gabriel Liiceanu).

Eu sunt o pacifista, asa ca-l voi ierta si-l voi admira in continuare pentru  scrierile absolut originale pe care ni le-a lasat acest mare ganditor. Poate parea usor ironic, dar afirm cu sinceritate ca o contributie la cultura si spiritul meu, au avut-o si cartile citite din scrierile lui E.C.

silviu:
cred ca era pe culmile disperarii :(

bit:
Oh sh#t, am postat aiurea! De fapt, m-am nascut tarziu, am postat pentru prima pagina! ;D Bine ca am dat-o din condei...

pocama:

--- Citat din: silviu din Vineri, 09 Decembrie 2011, 22:46 ---cred ca era pe culmile disperarii :(

--- Terminare citat ---
Pe culmile disperarii pentru ca nu ajunsese cu adevarat la sufletul unei femei. Dar minunea s-a intamplat. Un alt Cioran, un septuagenar adolescent indragostit brusc de viata, traind momentul unei revelatii cand omul ii da cu tifla geniului strigandu-i in fata: "Vezi ca exist!".(Friedgard Thoma-o iubire a lui Cioran)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă