Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (298/389) > >>

micaela:
absolut, Jul. individul acela este nu numai grosolan ci si superficial si agresiv. simte si gandeste urat. nu a inteles absolut nimic despre femei, iar asa-zisa lui inteligenta e ca un gablont din targ. exact la paragraful cu copiii m-am lamurit total si eu. 
grosolania nu e in modul in care se exprima, adica in cum, ci chiar in continutul pe care il exprima, adica in ce. sunt perfect de acord ca i s-a acordat deja mult prea multa atentie.  :) continui sa-l prefer pe Liiceanu. :))

pentru dezbatere voi reveni cand gasesc putin timp, ca-s prinsa rau.

julia:
da. CE spui conteaza ca mesaj si pt ce vrei sa transmiti. CUM spui conteaza chiar mai mult pt ca tranmite fara sa vrei ceva despre tine si completeaza mesajul initial.

hihi topicul asta a ajuns la pagina 100. sa fie razboiul de 100 de ani?!?

micaela:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 11 August 2011, 11:39 ---sincera sa fiu nu am cunoscut homosexuali ( sau cel putin nu au lasat sa se "vada" acest lucru  :) ) si nu ma gandeam sa ii asociez misoginismului - eu personal nu cred nici in misoginism nici in feminism - pentru ca pur si simplu lumea are un echilibru doar cand cele 2 "specii" - femeile si barbatii - stiu sa armonizeze, sa-si gaseasca ratiunea de a fi alaturi unii de ceilalti 
 ziceam si eu ....

--- Terminare citat ---

absolut, Gabi, extremismul (care este, dupa mine, expresia unei lipse acute de obiectivitate, luciditate si echilibru interior) n-a dus niciodata la ceva bun, in nicio privinta, cu atat mai mult in relatiile intre sexe.

cat despre homosexuali... in general cred ca fiecare e liber sa traiasca in asa fel incat sa fie fericit, cu conditia sa nu-i lezeze pe ceilalti. si atata timp cat homosexualul isi traieste intimitatea fara sa fac prozelitism, de ex., de ce ne-ar deranja pe noi ca asa e construit si fericit el? mirarea mea de individa poate usor, dar foarte usor atinsa de prejudecati :), odinioara, a fost sa cunosc un homosexual de o calitate umana foarte ridicata; un personaj de un bun-simt, o buna-crestere, o inteligenta si o corectitudine cum rar am intalnit. despre celalalte calitati ale lui n-as putea da amanunte, ca n-am intrat in intimitati :)) dar sigur nu era misogin :))

micaela:

--- Citat din: julia din Joi, 11 August 2011, 15:40 ---da. CE spui conteaza ca mesaj si pt ce vrei sa transmiti. CUM spui conteaza chiar mai mult pt ca tranmite fara sa vrei ceva despre tine si completeaza mesajul initial.

hihi topicul asta a ajuns la pagina 100. sa fie razboiul de 100 de ani?!?

--- Terminare citat ---

da. conchidem ca si CE dar si CUM spunem sunt importante. :)

:)) io cred ca e razboi milenar. sa ne auzim la pagina 1000 :)

almi_gabi:

--- Citat din: micaela din Joi, 11 August 2011, 15:58 ---.....

:)) io cred ca e razboi milenar. sa ne auzim la pagina 1000 :)

--- Terminare citat ---

si asta e cronica razboiului !?? 

sau a ...carcotasilor !!!!!  ;D ;D   8) 8)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă