Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (295/389) > >>

marcutza:
eh, uite asa pot gandi si ei despre noi !  :)

micaela:
unii, cu siguranta. am un prieten bun care e pur si simplu oripilat de mitocania multor femei, evidenta sau mai putin evidenta, dar structurala in comportament (exista femei cu maniere aparent corecte, dar care fac lucruri care vin clar din proasta crestere)

silviu:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 10 August 2011, 18:46 ---          Mama mi-a spus ca la inceputul Sabatului trebuie sa fac dragoste cu nevasta, inainte de a merge la sinagoga. Si au facut-o.
          Revenind de la sinagoga sotul spune:
          Tata mi-a spus ca trebuie sa fac dragoste cu nevasta inainte de masa. Si au facut-o din nou.
          Inainte de a se baga in pat pentru culcare sotul spune:
          Bunicul a spus ca trebuie sa faci dragoste in noaptea de Sabat.
Si au mai facut-o o data.
          A doua zi dimineata, la trezire sotul a spus:
          Matusa mi-a spus ca un evreu pios isi incepe ziua de Sabat facind dragoste. Si au facut-o inca o data

--- Terminare citat ---
wow! da' astia erau permanent in razboi? ??? nu li se toceau armele? nu ramaneau fara cartuse?

micaela:
categoria "grosolan, prost crescut etc" se afla in ambele tabere; si cea a barbatilor si cea a femeilor.

almi_gabi:

--- Citat din: Manfred din Miercuri, 10 August 2011, 16:36 ---......
Cand observati ca nu va mai puteti intelege cu ele chemati un taxi si trimiteti-le de unde au venit .
Daca nu vor sa plece de buna voie,angajati un avocat sau in cel mai rau caz incercati cu acid sulfuric ...
...........
--- Terminare citat ---

vesel rau baiatu'  ista !!!     

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă