Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
hm. @manfred, cred ca postarea ta mergea foarte bine si la razboiul sexelor. :)
nush' cat de inteligent este domnul care a postat textul, insa misogin sigur e. nici asta n-ar fi bai, caci si eu am, uneori, urme fine de misandrie :). deranjant este insa tonul postarii. nu este una eleganta, cu un umor fin chiar si acid dorindu-se, ci una care iese total din sfera obiectivitatii si a esteticului.... a esteticului misoginismului, vreau sa spun :). am mai citit comentarii ale unor barbati nu tocmai incantati de componenta feminina a lumii, dar care aveau totusi eleganta si subtilitate, ba chiar si un background de tandrete voalata pe care se profila critica, intr-un mod estetic, ca un basorelief de calitate.
comentariul acestui individ e imaginea unui mod de gandire urat, agresiv, profund subiectiv, generalizator si extremist... situatie in care inteligenta lui paleste in valoare ;)
stii, e ca si cu umorul... se poate glumi si rade intr-o maniera "de cartier", neeleganta, grobiana.... sau se poate glumi si rade, cu aceeasi eficienta, intr-un mod elegant. nu-mi vine acum in minte decat "Vacanta mare" (trupele mai recente nu-mi sunt cunoscute fiindca lately mitocania ca ton general ma face sa schimb canalul cu grabire) versus Divertis
marcutza:
Nu va lasati impresionati de machiaje si artificii vestimentare.
Incercati sa vedeti femeile asa cum sunt ele si cum miros cand se trezesc dimineata sau incercati sa va imaginati cum vor arata peste zece ani .
In felul asta veti reusi sa nu va lasati orbiti de trucurile fermeiesti cu care isi recruteaza fraierii precum lampa fluturii seara .
Nu bateti femeile pentru ca sunt facute din material prost si se invinetesc foarte repede .
Cand observati ca nu va mai puteti intelege cu ele chemati un taxi si trimiteti-le de unde au venit .
Daca nu vor sa plece de buna voie,angajati un avocat[/i]
Asa ca daca tot trebuie sa platiti pensii alimentare, faceti-o in asa fel incat sa puteti zambi la sfarsitul lunii cand vi se retin banii pentru pensiile alimentare .
este foarte inteligent si transmite invataturi f.clare.
iubeste femeia dar o si uraste si recunoaste ca e necesara ca si barbatul dealtfel.
nu are de ce sa fie diplomat in expunere pt ca se citeste printre randuri pozitia pozitiva a barbatului in fata noastra.
ei au defecte dar si noi avem destule !!!
micaela:
eu as prefera sa trag invataturi din altfel de texte... lipsa de eleganta ma face reticenta in mod automat.
M-as delecta cu orice text misogin al lui Liiceanu, de ex (care este, am impresia, usor misogin, in mod nedeclarat).
marcutza:
hai sa recunoastem ca viata nu ne ofera numai eleganta, lucruri brute sau nu fac parte tot din noi, din trecutul sau prezentul nostru.
reticenta ne face de multe ori sa gresim in a vedea corect omul de langa noi :)
micaela:
cu siguranta viata ne ofera mai mult mitocanie si brutalitate decat eleganta, dar macar acolo unde pot sa aleg bunul gust, prefer sa o fac. e vorba de o estetica a existentei. imi repugna instinctiv grosolania, iar acest individ e grosolan, din punctul meu de vedere... nici nu-mi spune nimic nou sau interesant. nu pot zambi la intentiile lui umoristice.
omul de langa mine nu va fi niciodata unul grosolan. as muri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă