Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (289/389) > >>

balanta:
Cu siguranta femeile inteligente sunt incomode pentru barbati! Asta o stiu direct de la sursa. Adica multi mi-au recunoscut ca vor femeia traditionala care nu le da batai de cap si care are grija de familie fara prea multe implicatii in cariera, politica, activitati extrafamilie...adica femeia care nu vrea nimic pentru ea ci numai pentru barbat si copii. Eu una sigur sunt incomoda pentru ca vreau un barbat care sa faca ce fac eu si cred ca e cam greu!

julia:

eu nu vreau pe cineva care sa faca ce zic eu sau ce vreau eu. doar sa simt ca persoana mea conteaza si ca in planurile lui de viata mi-a facut loc si m-a inclus si pe mine. pentru ca la rindul meu nici eu nu as renunta la persoana mea pt a ma schimba la cerere in ceva ce nu sunt. dar sigur gindesc in termeni de NOI cind sunt in cuplu.

balanta:
Julia , eu nu am spus sa faca ce zic eu, ci sa intalnesc un om care sa faca ce fac si eu...adica sa fim compatibili!

julia:

aha
dar apropo, are sanse de succes o relatie in care nu ai nimic in comun cu celalalt? alte gusturi, alte planuri, alte pareri?

Magdalena_`:

eu nu cred ca are sanse de reusita. sa construiesti ceva intr-o relatie, trebuie sa ai un punct comun.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă