Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (270/389) > >>

adda:
uite ...pana sa inceapa alt razboi va propun un articol pe tema asta

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-e-cocosul-in-casa-cum-se-negociaza-sefia-936260.html

Pentru ca partenerii să ia decizii de pe picior de egalitate, fiecare trebuie să ştie care îi sunt responsabilităţile şi atribuţiile. Lupta fără sens pentru supremaţie poate duce la despărţire.

Ayouni:

--- Citat din: julia din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 08:44 ---adica cum, replica asta scapa ne-razboita?? ce daca e Sefu`, eu zic sa-l trecem si pe el pe lista cu inamici

--- Terminare citat ---

care Sef, unde, ce, cum?! GG ? pai cu un inamic asa sa te tot razboiesti! asa ca, aux armes citoyen GG!

julia:
pai ce daca e dimineata, razboi dupa program eu nu am auzit

desi imi imaginez ca la gigi e simplu: daca ii iei accesul la bunatatile alea de care vorbea ieri, capituleaza cu siguranta

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 00:07 ---Fetele, va temeti de barbatii reali de va uitati numai la poze cu ei?! Ca tot zicea Micaela ceva de frica p-acilea :)

--- Terminare citat ---

Saturnis, ma faci sa rad!
la fel cum am ras cand au propus fetele sa arunce hainele unora pe geam!

teama nu ne este dar de unde pana unde atatia "barbati reali"?! pozele erau doar, asa, de dragul conversatiei! in plus, mie nici nu-mi plac tinerii aia plini de patratele, langurosi, bine claditi, lipsiti de conversatie, cu un singur neuron umbland innebunit in cautarea fratilor lui care s-au dus la joaca in curtea de jos...nuuuu!
si fiindca unora le plac toy girls, am pus si eu poze cu toy boys!

Ayouni:

--- Citat din: adda din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:28 ---uite ...pana sa inceapa alt razboi va propun un articol pe tema asta

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-e-cocosul-in-casa-cum-se-negociaza-sefia-936260.html

Pentru ca partenerii să ia decizii de pe picior de egalitate, fiecare trebuie să ştie care îi sunt responsabilităţile şi atribuţiile. Lupta fără sens pentru supremaţie poate duce la despărţire.

--- Terminare citat ---

exact, ai dreptate, acest lucru se intampla si la acest "sfat cocosesc": se iau hotarari importante!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă