Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:08 ---pai vezi?! s-ar putea sa caute svaiterul in alta parte :(
--- Terminare citat ---
draga nu o sa aiba chef si putere de asa ceva, atata timp cat e satisfacut acasa non stop nu o sa si doreasca decat liniste si pace nu alte svaitere, mai ales daca primeste meniu diversificat fara sa apara rutina
optimus sum:
waw... suna bine aia cu meniu diversificat... ;D ;D ;D ;D
ai si ciulama de ciuperci cu mamaliguta ? si ceva crema de zahar ars la final ? ::) ::) ::) ::) ::)
dl_prd:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:21 ---waw... suna bine aia cu meniu diversificat... ;D ;D ;D ;D
ai si ciulama de ciuperci cu mamaliguta ? si ceva crema de zahar ars la final ? ::) ::) ::) ::) ::)
--- Terminare citat ---
bag seama ca tie ti-e cam fomica???!!!
la final nu o sa i mai fie foame draga, zaharul duce la diabet, mai bine o limonada
optimus sum:
deci, crema de zahar ars , nema ? >:( >:( >:( >:(
nici inghetata , nici clatite , nimicutza, nimicutza ? :-\ :-\
atunci mergem la restaurante si mancam acolo ... nu ?
dl_prd:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 29 Iunie 2011, 13:31 ---deci, crema de zahar ars , nema ? >:( >:( >:( >:(
nici inghetata , nici clatite , nimicutza, nimicutza ? :-\ :-\
atunci mergem la restaurante si mancam acolo ... nu ?
--- Terminare citat ---
eu tocmai am iesit dintr o sedinta si tu imi vorbesti de clatite......hmmm.......mi-e foame acum ......chiar sambata am facut clatite cu cioco, gem, vanilie
nu mergem draga la restaurante mai bine mergem la mama acasa ca e gratis nu?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă