Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (22/389) > >>

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 20:05 ---optimus, mai, tu mai crezi in povesti?  :P

--- Terminare citat ---
cateodata povesti sunt tot ce mai avem... cateodata ne intoarcem la povesti si incepem sa credem ca nu mai merita sa credem in altceva ... povesti suntem toti odata si odata, nu ?

steliana:
CT ... vrei sa ma superi?

fii mai bine atenta la pasele mele ;)
tu bagi golul ca echipa adversa nu are portar :D

iulia17:

ba da!!1
hai sa ne ridem. si eu zic la fel, cind cineva ride de ce spun, imi place sa cred ca ride cu mine, nu de mine.

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 30 Mai 2011, 20:12 ---
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 20:05 ---optimus, mai, tu mai crezi in povesti?  :P

--- Terminare citat ---
cateodata povesti sunt tot ce mai avem... cateodata ne intoarcem la povesti si incepem sa credem ca nu mai merita sa credem in altceva ... povesti suntem toti odata si odata, nu ?

--- Terminare citat ---
te incearca filosofia azi, vad eu bine.  :P
eu prefer povestile cu feti frumosi si ilene cosanzene care s-au iubiiiit, pana la adanci batraneti. pacat ca se termina cu "si-am incalecat pe-o capsuna si am spus o mare si gogonata minciuna"

steliana:
pasa pentru CT ;)

"Inaltare lui Dumnezeu, Regele, Adevarul! Nu te pripi cu Coranul inainte ca dezvaluirea lui sa se implineasca. Spune: Domnul meu! Inmulteste-mi stiinta!"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă