Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (205/389) > >>

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Joi, 23 Iunie 2011, 10:13 ---si-uite-asa te mai invartisi putin si mai scosasi un chip.  :P :D

--- Terminare citat ---
tu ma cunoscusi mai bine un picut... asa ti s-a parut tie ca as fi ? m-ai vazut facand cu ochiul pe net , pe la fete cu ochi albastrii si superbi ?
nope, nu cred ca vazusi asta ca fuseram parteneri de dialog virtual destul...
este ? ??? ??? ??? ???

micaela:
da, optimus. asa-i. adica nu facusi ochi dulci.

silviu:

--- Citat din: optimus sum ---cand iti iubesti nevasta , si simti ca mori de dragul ei se poate intampla sa ai o aventura , si asta nu inseamna ca ti-ai inselat nevasta , dar sigur ai inselat pe cea cu care ai avut o aventura...
--- Terminare citat ---
putine femei sunt capabile sa inteleaga adancimea acestor cuvinte. cele mai multe vor exclama: vai! aceste cuvine ne doare :( eu, spre marele-mi noroc, am trait o vreme alaturi de o tipa din prima categorie care ma intelegea perfect. e drept ca din cand in cand ma intreba, dar fara suparare, mai mult din curiozitate de sotie iubita: tu nu te-ai plictisit sa inseli atatea femei cu mine ???

micaela:

--- Citat din: silviu din Joi, 23 Iunie 2011, 11:54 ---putine femei sunt capabile sa inteleaga adancimea acestor cuvinte. cele mai multe vor exclama: vai! aceste cuvine ne doare :( eu, spre marele-mi noroc, am trait o vreme alaturi de o tipa din prima categorie care ma intelegea perfect. e drept ca din cand in cand ma intreba, dar fara suparare, mai mult din curiozitate de sotie iubita: tu nu te-ai plictisit sa inseli atatea femei cu mine ???

--- Terminare citat ---
ca sa vezi ce crai, silviu al nostru... ntz.

silviu:
eram si eu tanar :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă