Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
intr-o relatie in care un partener "simte nevoia" sa (tot) flirteze pe langa, sau chiar mai mult de atat...exista o bresa. daca in loc sa te ocupi a rezolva acea problema (emotionala, de multe ori), o sa cauti compensatii in alte "decoruri", in timp se va alege praful de relatie. bresa va deveni ruptura totala.
optimus, o relatie frumoasa, valoroasa (ca cea a Janetei, de ex.), nu este o consecinta simpla, implicita a iubirii... e, totusi, o constructie, un proces in care trebuie sa stii si sa vrei sa investesti tot ce ai mai bun, inclusiv efortul de a rezista unor tentatii inerente... sa stii sa depasesti momentele dificile nefugind din cuplu ci rezolvandu-le in interiorul lui. nimic de calitate nu se obtine usor.
felul in care vezi tu o relatie, ca un fluturas ;D, este unul posibil, de ce nu? dar cu siguranta nu e unicul pertinent. exista si oameni care cred, pot si fac efortul sa se investeasca intr-o unica relatie, cu o unica persoana pe care o iubesc, o respecta si o pretuiesc suficient de mult cat sa renunte la niste "placeri superficiale" de dragul unei intimitati si relatii de o profunzime pe care nu o poti intelege decat daca ai trait-o.
asa ca, optimache, nu stabilesti tu cum e "normal". :P
pentru ca un cuplu sa poata trai frumos, trebuie sa aiba acelasi gen de "normalitate"(ca viziune a cuplului fericit). daca normalitatea ta e aceea de a avea si aventurici iar cea a partenerei nu, atunci in mod firesc, vor aparea conflicte si tristeti... ba chiar ruptura.
exista cupluri "deschise" la relatii cu alte persoane, exterioare acestuia... e dreptul lor. dar merge atunci cand ambii sunt de acord in privinta asta.
iaca melodie pentru tine, optimache :P
optimus sum:
micaela , nu confunda marfa cu ambalajul...
gresisi personaju' ... ;D ;D ;D ;D
a fost o propunere de discutie pe topic, nu o autocaracterizare...
imi place ca ma luarati drept un fluturas si-mi convine rolul , dar din pacate nu prea sunt eu asa...
cand iubesc si sunt iubit , nu-mi arde de cautat fufe pe net, poate mai dau cate un ochi pe la sentimente.ro cand stiu sigur ca ma observa aleasa , ca e bine sa mai dai emotii din cand in cand , dar asta e o joaca sau o palmuta la fund cand vad ca sunt neglijat...asta sunt eu, nu cel pe care-l luarati la scarmanat...
asa ma distrati cand luati viata asa in serios de parca am avea numai una... ;D ;D ;D ;D
micaela:
si-uite-asa te mai invartisi putin si mai scosasi un chip. :P :D
marcutza:
eu zic ca nu astfel de emotii trebuie sa ii creezi alesei (un ochi pe sentimente.ro) :)
nu gasesc deloc placuta o astfel de emotie si sunt sigura ca nici tie nu ti-ar cadea binea un ochi al ei (asa intr-o doara, la emotionare) pe eflirt.online :)
sunt de acord cu tine cu "palma emotionala" dar vad ca faci ce faci si tot pe net la partea virtuala ajungi :P
optimus sum:
--- Citat din: marcutza din Joi, 23 Iunie 2011, 10:18 ---eu zic ca nu astfel de emotii trebuie sa ii creezi alesei (un ochi pe sentimente.ro) :)
nu gasesc deloc placuta o astfel de emotie si sunt sigura ca nici tie nu ti-ar cadea binea un ochi al ei (asa intr-o doara, la emotionare) pe eflirt.online :)
sunt de acord cu tine cu "palma emotionala" dar vad ca faci ce faci si tot pe net la partea virtuala ajungi :P
--- Terminare citat ---
nu mi-ar cade bine marcuta sa vad aleasa ca da cate un ochi pe net...si ce as face ? m-as duce rapid la sala sa dau jos burtica, as cumpara si eu niste flori, as invita-o in oras sau la plimbare , unde-i place , ca sa eliminam pericolul...
nu i-as sari in gat sa-i fac scandal, ca nu asa rezolv "problema"
te faci mai bine inteles cu un zambet in loc de tipete si imbufnare...
iar femeia "intelijenta" stie asta si cand ma mai prinde tragand cu ochiul, intelege unde bat...iar apoi la culcare imi demonstreaza ca sunt un fraier cautand pe net ce am acasa la superlativ...sunt bune si "atentionarile astea , din cand in cand ... ;D ;D ;D ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă