Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
janeta:
--- Citat ---scriam in acelasi timp cu tine...dar tu scrii mai bine ce gandesc si eu janeta...multumesc, chiar asta voiam sa spun si habar nu aveam cum . Smiley
--- Terminare citat ---
mare lucru si comunicarea asta... :D
steliana:
felicitari jane, pentru asa iubire!
pot spune ca am avut parte atat in casnicie cat si in relatia care a urmat dupa (14 ani, necasatoriti fiind) de aproape toate elementele descrise de tine - mai putin cele care tin de afectarea sanatatii.
doar ca asta a durat, exact cum bine ai remarcat, atat cat a fost reciprocitate.
optimus sum:
cand vreau sa exprim despre chestiuni mai delicate se amesteca gandurile si nu mai stiu ce sa spun(scriu) ...asta este . incercam sa o iau metodic , pas cu pas sa ajung la ceea ce ai scris tu , esential, in cateva cuvinte.
asta este. :-\
--- Citat din: janeta din Joi, 23 Iunie 2011, 00:19 ---mare lucru si comunicarea asta... :D
--- Terminare citat ---
janeta:
--- Citat ---felicitari jane, pentru asa iubire!
pot spune ca am avut parte atat in casnicie cat si in relatia care a urmat dupa (14 ani, necasatoriti fiind) de aproape toate elementele descrise de tine - mai putin cele care tin de afectarea sanatatii.
--- Terminare citat ---
multam frumos !
sa dea dumnezeu sa tot traiesti iubirea !
janeta:
--- Citat ---cand vreau sa exprim despre chestiuni mai delicate se amesteca gandurile si nu mai stiu ce sa spun(scriu)
--- Terminare citat ---
caracteristica tipica "gemenilor" , cand gandurile fug mai iute decat cuvantul ...( fiind tot o geamana , stiu ce spun :D )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă