Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (201/389) > >>

fortuna777:

acolo unde gaseste dragostea, de ce nu e si respectul si afectiunea...sau pana la urma e vorba de indragosteala aia de inceput care oricum trece si apoi treci la urmatorul partener...si tot asa...

dar nu e obositor totusi sa te imparti asa?...aici respectul si afectiunea ...si acolo dragostea :(

optimus sum:
se intampla cateodata sa iubesti o persoana pe care nu o poti avea complet...tu esti inca copilas mic, nu stii ...dar cand vei creste mare , vei afla cu stupoare ca uneori barbatii si femeile se indragostesc de persoane casatorite, care nu pot distruge un camin pentru dragostea lor... e complicat... nu poti fi egoist cand iubesti, imparti totul si cateodata se intampla sa fii impartit...

fortuna777:

e clar...sunt depasita si perimata...mie mi se pare egoism sa oferi doar jumatati de masura si intr-o parte si in cealalta :(...si ipocrizie sa traiesti sub aparenta falsa a unui camin fericit :(

optimus sum:
http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/8301/Top-6-zodii-de-barbati-care-aleg-sa-aiba-amante.html

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Miercuri, 22 Iunie 2011, 23:30 ---e clar...sunt depasita si perimata...mie mi se pare egoism sa oferi doar jumatati de masura si intr-o parte si in cealalta :(...si ipocrizie sa traiesti sub aparenta falsa a unui camin fericit :(

--- Terminare citat ---
nu esti depasita Laura... nu este vorba de ipocrizie...aici gresesti...nu oferi jumatati de masura niciodata, tu asta nu intelegi.
cand iti iubesti copilul , il iubesti cu jumatate de masura ? nu cred ...sa zicem ca ai un copil, esti despartita si iubesti un barbat. se naste o relatie frumoasa .. barbatul te iubeste si el ..
ai observat ca iubitul este gelos pe iubirea catre copilul tau si mai ales , ai observat ca, copilul tau este gelos pe iubirea ta fata de acel barbat ? ei bine , tu stii ca de fapt copilul nu intelege cum de iti imparti iubirea pentru el cu un altul ? crezi ca atunci iubesti cu jumatati de masura ? copilul tau asa crede ... nu fii chiar tu un copil Laura...
ai sa-mi spui ca iubirea pentru copil este una si iubirea pentru acel barbat este alta , dar te contrzic..iubirea este iubire si atat ...ai face orice pentru copilul tau , ai face orice pentru iubitul tau , simti ceva cand imbratisezi copilul tau si simti acelasi lucru cand imbratisezi iubitul tau ...sunt nuante diferite Laura , dar iubirea este iubire.
impartim de multe ori iubirea noastra intre diferite persoane si niciodata nu luam din iubirea catre o persoana ca sa dam altuia...intelegeti odata ca iubirea este infinita... nu exista iubesc mult sau putin ...
exista doar IUBESC.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă