Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end in Transfagarasan 8 - 10 iulie 2011

<< < (6/12) > >>

steliana:
Bun venit, grupului de excursionisti!
Tare m-as fi incumetat si eu. Placerea voastra a razbatut pana in Arges, unde era ma-mai sa vin cu jazz.

Ai dreptate Gigi. Si la baraj este o mare de peturi. Te apuca plansul.

julia:

APEL UMANITAR

D-le Gigi Cindea, va rog frumos cind mai faceti excursii minunate sa nu le mai puneti exact cind lucrez eu. Va multumesc

janeta:
trag adanc aer in piept si incerc sa nu ma strang de gat ca nu am putut fi si eu cu voi pe Transfagarasan  :'(

admin:
Actiunea se va repeta, cel mai probabil peste doua saptamani. Am nevoie de o refacere fizica si este nevoie de un timp pentru rezervare. Am sa deschid un topic nou, peste 2-3 zile, pt a nu creea confuzii. O sa se numeasca: Transfagarasn reload. Ce va rog insa: sa va ganditi ca nu are un traseu tocmai usor. Este o actiune dinamica, in care fara efort si strans din dinti nu ai posibilitatea sa vezi spectacolul din varf. Intr-un gruo de munte asa cum este pe Trannsfagarasan, nu ai cum sa te intorci, ca si organizator cu unul dintre participanti, pentru ca este epuizat fizic. Ai datoria sa o faci, dar ceilalti asteapta sa ii conduci spre varf. Si nu te poti imparti. De aceea va solicit sa va ganditi inainte de a va inscrie: puteti sau nu sa urcati pe un traseu mediu?
Nu va inchipuiti ca este ceva foarte greu sau inaccesibil, se poate face in conditiile unei forme fizice acceptabile. Sunt copii, am vazut pe creasta un domn de cca 65 - 70 ani, cu bete de trakking, deci se poate. Echipamentul este foarte important, fara ghete, este foarte - foarte greu de urcat. Resul de poezie il stiti: pelerina, tricou de schimb, sapca, crema de soare (acolo soarele arde foarte tare, intr-o ora, neprotejat esti "prajit"), apa, sandvici.
O sa-l sun azi pe Marius sa vad daca are locuri libere (este supraaglomeerat sus), pana atunci este bine ca cei care doresc sa participe sa se gandeasca.

Ayouni:
Transfagarasan reloaded: me interested! ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă