Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end in Transfagarasan 8 - 10 iulie 2011

<< < (4/12) > >>

hadrian:
Bună Gigi. mă bucur că te-am găsit pe "aici". O mică întrebare, nou fiind: ceva mîncare, băuturi pt traseu, sau chiar discoteca aceea, cam ce recomanzi?

admin:
Avem demipensiune, deci mancare nu avem de ce lua cu noi. O singura masa ar fi, dar atunci o sa fim la lac, probabil ca o sa stam la terasa de la cabana de acolo sa luam ceva usor. Bautura, eu am sa aduc niste tuica, este specialtatea mea, iulian stiu ca duce intotdeauna cate ceva, poate niste vin, cam ce stii tu ca bei, sau bere. Apa mai este bine de luat, dar oprim undeva in drum si luam "centralizat" si o avem pentru toti in microbuz. La munte, ca si vestimentatie, nu trebuie ceva special, important este sa fie comod si sa tina de cald.

admin:
Este un timp superb aici la Sibiu. Am sunat si sus la Balea si mi s-a comunicat ca vrema este excelnta, vizibilitatea va fi 100%. Mai este un pic si sunt sus. Abia astept sa ne intalnim!

admin:
Uitati-va cat de minunat poate fi acum lacul! Pana maine se va topi toata zapada si va fi ceva de basm!
http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-49.html

julia:
waaaaaaw
excursiile acestea se mai pot repeta daca exista suficienti doritori?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă