Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit ADRIATICA 16 - 26 august 2011 (Croatia - Slovenia - Venetia)
adda:
Bine ati revenit din aventura adriatica, va invidiez si cred ca a fost superb,dar imi vine si mie randul sa merg in Delta. ;) :D...abia astept.
admin:
N-am reusit sa postez fotografiile, am nevoie de ceva timp. Obisnuiam sa le atasez, acum ca dimensiunea este prea mare, nu am reusit. Promit insa poze din fiecare etapa a excursiei noastre.
almi_gabi:
Cateva poze. M-am grabit eu de dimineata dar am avut o "problema" cu PC-ul - are vasle generatie veche ;D asa ca m-a prins pranzul incarcand poze. Deocamdata prima oprire - parcul Plitvice! Am doar ;D vreo 300 de poze din parc asa ca am avut de unde sa aleg. ;D 8)
Cel mai mult imi place a 3-a poza unde am prins culoarea apei si rasfrangerea stancii in apa.
almi_gabi:
Venetia
Acum cativa ani, cautand date despre Venetia, am gasit o descriere a ei care mi-a placut si anume ca Venetia este orasul a carui frumusete se oglindeste in apa.
.... si colindand prin mai multe locuri am tot intalnit orase, in diferite tari, denumite ca Venetii ale tarii respective - si asa am ajuns la ideea ca frumusetea Venetiei se oglindeste in ape .....
almi_gabi:
tot Venetia - ca imi place mult ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă