Autor Subiect: ZEN  (Citit de 76527 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Răspuns: ZEN
« Răspuns #225 : Vineri, 10 Iunie 2011, 18:21 »
Erick Pearl - Reconectarea (carte online)
http://www.scribd.com/doc/23654813/Eric-Pearl-Reconectarea

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #226 : Vineri, 10 Iunie 2011, 18:24 »
Eckhart Tolle - Un pamant nou- Trezirea constiintei umane (on-line; cartile exista si tiparite; se gasesc (si)pe net)
http://www.scribd.com/doc/25872903/Eckhart-Tolle-Un-Pamant-Nou

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #227 : Vineri, 10 Iunie 2011, 18:25 »

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #228 : Vineri, 10 Iunie 2011, 18:26 »

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #229 : Vineri, 10 Iunie 2011, 18:49 »
multumim, Micaela pentru tot...

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #230 : Vineri, 10 Iunie 2011, 20:14 »
tot osho spune ceva de genul:

Viata noastra este in intregime dorinta. Toata viata fiecare isi doreste sa ajunga cineva, sa ajunga la ceva. Nimeni nu vrea sa fie acolo unde e. Cica ...dorinta inseamna sa nutresti o insatisfactie oarba fata de ceea ce este si sa tanjesti orbeste fata de ceea ce nu este...Cursa asta nebuna nu se sfarseste niciodata, pentru ca indata ce ai obtinut ceva, lucrul respectiv devine nefolositor pentru tine, iar dorinta se fixeaza din nou pe ceea ce nu ai....Dorinta e precum linia orizontului. Cu cat incerci sa te apropii de ea, cu atat se indeparteaza de tine...Mereu vrem sa devenim altceva, nu privim niciodata spre ceea ce suntem.

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #232 : Vineri, 10 Iunie 2011, 20:18 »
acelasi osho:

O minte imatura arunca intotdeauna responsabilitatea pe ceilalti...Maturitatea apare atunci cand incetezi sa-i mai faci responsabili pe altii pentru suferintele tale...Mintile noastre adora sa arunce responsabilitatea asupra altora, de aceea atunci cand intalnesti omul perfect incerci sa renunti la el, pentru ca nu-l poti condamna, nu-i poti atribui nicio greseala...

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #233 : Vineri, 10 Iunie 2011, 22:38 »
...fortuna, ai spus atat de bine!...
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #234 : Vineri, 10 Iunie 2011, 23:33 »
fortuna, azi pari tare suparata...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #235 : Vineri, 10 Iunie 2011, 23:38 »
sunt mai mica :(...si ce pot sa fac ??? ???

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #236 : Vineri, 10 Iunie 2011, 23:40 »
cateodata viata asta asa te mai scutura si te mai da cu fundu de pamant...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #237 : Vineri, 10 Iunie 2011, 23:45 »
vorba unui amic comun: fii ZEN.
nu, acuma fara gluma...gaseste linistea in tine. detaseaza-te de fiecare lucru sau fiita care iti produce durere...azi stateam singura la mall, cu o cafea, asteptand gugustiucele sa iasa de la laserzone...de obicei am o strangere de inima cand sunt singura si vad in jurul meu cupluri, familii....azi m-am simtit minunat, linistita, impacata cu mine...am privit cu drag tot si pe toti... imi eram perfect suficienta si perfect in acord cu mine. cred ca am fost ZEN.  :D in mod obisnuit m-as fi panicat, enervat de situatia cu asina in pana, in plina noapte, dar de data asta chiar m-am amuzat. ori sunt dusa,ori sunt ZEN, e clar.  :D
ia incearca sa te bucuri tu de tine (ca zau ai de ce)... citeste si din "Puterea prezentului" a lui Tolle, de ex... am pus link la cartea on-line pe topicul "ZEN". cu sigurata te va ajuta.  :-*

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #238 : Vineri, 10 Iunie 2011, 23:47 »
cateodata viata asta asa te mai scutura si te mai da cu fundu de pamant...
ete, na. si tu o lasi? fundu' sus.  :-* cand da cu tine de pamant, accepta, nu te opune...observa totul (ca) din exterior...curgi cu ea si las-o sa-si faca "numarul", caci isi are rolul sau...si-apoi, dupa vale...iar un munte...si iar o vale... :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #239 : Vineri, 10 Iunie 2011, 23:52 »
mai, tu chiar ai devenit zen :D...eu deocamadata sunt in faza de furie...urmeaza aia de negare...si apoi va veni si linistea ...dar deocamdata tare as vrea sa ma cert cu cineva si tare nu se poate...pt ca eu la ora asta sunt al naibii de vulcanica (de obicei nu sunt aa ;) }, iar persoana respectiva la ora asta e teribil de indiferenta si glaciala