Arhiva > Arhiva
ZEN
optimus sum:
bla bla bla... ;D
aici suntem pe topic ZEN
si tu esti o unealta iulia. cel putin in mana lui dumnezeu...nu ocoli, nu ascunde raspunsuri sub cuvinte... suntem unelte in mana Creatorului, si suntem aidoma lui facuti...si folosim oameni ca unelte... nu suntem rai si nici buni..
suntem decat oameni Iulia
optimus sum:
optimus sum:
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Joi, 26 Mai 2011, 16:00 ---uneltele sunt de mai multe feluri micaela...unele te ajuta , altele te ranesc, altele aduc placere...
am inteles perfect ce ai vrut sa spui tu , dar tu ai inteles ce am vrut sa spun eu ? ;D ;D ;D ;D
cateodata esti asa simpla si cateodata asa complicata...ufff ma zapacesti...
cuvintele sunt niste unelte micaela...ca si ciocanul; daca nu esti atent cu ele te pot rani...
--- Terminare citat ---
ei, sigur ca am inteles ce voiai a spune prin "unealta". uneori ma fac a intelege si dau alt sens vorbelor, uite-asa de amuzament. :D
ma amuza chestia asta cu "simpla da' complicata" :D, caci altcineva, un amic, m-a intrebat "cum Dumnezeu ai crescut atat de mare si-ai ramas atat de mica?" (la minte, evident :D).
te asigur de un lucru: sunt complicata mereu, si cand fac pe naiva, sau rastalmacesc voit, de dragul amuzamentului. ;)
cuvintele sunt unelte de temut, aici iti dau mare dreptate.
micaela:
apropo de unelte, am fost azi la Bricostore sa iau niste bucati de PFL melaminat...am ramas, iar, foarte placut surprinsa de atitudinea personalului de acolo (Brico Baneasa)...sunt de-o amabilitate naturala, nu din aceea impusa from top_to_bottom. o placere sa cumperoi de la ei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă