Arhiva > Arhiva

ZEN

<< < (13/78) > >>

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Mai 2011, 23:02 ---zau ca merita sa-l cititi pe Dulcan. Eu am o mare admiratie pentru ceea ce a ajuns sa inteleaga...

--- Terminare citat ---
am citi cate ceva si nu are numai conceptii zen...omul are parerile lui proprii , formate dupa ce a studiat aproape toate religiile si conceptele de viata ... intradevar merita ...

carmentoma:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Mai 2011, 23:02 ---zau ca merita sa-l cititi pe Dulcan. Eu am o mare admiratie pentru ceea ce a ajuns sa inteleaga...

--- Terminare citat ---

Sa il citim, da, dar cand scriem aici, indiferent pe cine citam, sa precizam sursa (asa cum ai facut tu, de exemplu!), dar mai ales sa demonstram ca ne-a ramas ceva in cap si prin fapte, nu doar prin cuvinte seci! Eu ma straduiesc, recunosc, sa nu imi musc limba,  ca nu se stie!

optimus sum:
Cred ca intoarcerea la adevarurile primordiale ale umanitatii este pe cale sa se petreaca, desi semnele exterioare sunt ingrijoratoare. Distrugerea sistematica a mediului, razboiul care a devenit o realitate permanenta a lumii contemporane, alienarea generala a individului, toate acestea sunt dublate de o constientizare din ce in ce mai acuta a acestor fenomene. Este ca atunci cand, inainte de o vindecare, boala mai da un ultim atac major. Sunt incredintat ca participam cu totii la o mutatie de proportii in constiinta umanitatii si ca, dincolo de semnele alarmante, in zilele noastre se inchide un cerc. Suntem pe drumul de intoarcere acasa, in adevarata noastra fiinta, oricat de lung este drumul cunoasterii si intelegerii, pe care-l avem de strabatut.
asta da de gandit si unui pesimist ca mine ...

micaela:
omul acesta e un geniu.  ;)

steliana:
cred ca ma culc, visand la un altfel de geniu ...
pana una alta ... s-au inmultit geniile. doar geniile ... atrag genii ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă