Arhiva > Arhiva

ZEN

<< < (66/78) > >>

fortuna777:

eu nu impartasesc exemplul dat de tine, gheorghe :(...aici nu e vorba nici pe departe de dragoste...Cum adica "sa-mi pastrez libertatea de a-ti refuza oricand invitatiile"...?...De exemplu, deseara gatesc varza cu ciolan afumat, te invit si pe tine la masa pentru ca esti sotul meu...iar tu imi spui "draga mea,... ma doare stomacul de la varza...si oricum trebuie sa ies la o bere cu baietii"...iar ea ii spune: "bine, iubitule...poate ne intalnim maine seara la o partida de sex"...la care el ganditor "stii, ...maine e luna plina si s-a deschis sezonul la pescuit"...Despre astfel de libertati e vorba?

impartasesc si eu multe din filozofiile lui Osho, dar aici cu siguranta nu s-a scris ceea ce a spus el...Nu cred ca trebuie sa luam adliteram toate sfaturile lui...

sunt foarte de acord cu libertatile pe care trebuie sa le aiba fiecare intr-un cuplu, nu sunt de acord cu dependenta si atasamentul exagerat fata de celalalt, cu sufocarea partenerului, cu incalcarea spatiului privat al celuilalt...dar de aici si pana la a trai separat de partenerul tau si a nu imparti nimic cu el...e cale lunga...

silviu:

--- Citat din: fortuna777 ---De exemplu, deseara gatesc varza cu ciolan afumat, te invit si pe tine la masa pentru ca esti sotul meu
--- Terminare citat ---
wow! ciolan cu varza! invita-ma pe mine, chiar de nu sunt sotul tau ;D

balanta:
cred ca exemplul trebuie inteles ca un simbol...fortuna, eu sunt femeie si sa stii ca oricat de mult imi place sa am familie, tipul romanesc de casnicie ma sufoca. Imi place sa ies cu fetele, sa plec singura pe coclauri, sa merg la sala, sa plec cu aparatul foto prin tara sa fac poze, sa fac cumaparaturi singura, sa stau in camera mea fara sa ma bazaie cineva la cap si nu imi place sa gatesc, sa fac curat, sa calc, sa merg la rude in familie si sa nu primesc musafiri. Daca ii place pescuitul e ok, daca ii place sa mearga singur cu bicicleta e ok, daca vrea sa plece singur in concediu e ok pt ca si eu am preocuparile mele fara sa depind de el.Pot sa plec singura dimineata la mare si sa ma balacesc singura si sa ma simt bine Dar, exista un dar, la mine copilul e mare , are 24 de ani si pana nu a plecat de acasa gandeam putin altfel. Sincer, acum libertatea mi se pare mult mai pretioasa decat un partener care nu ar avea convingeri ca mine.  Pt ca imi place sa fac ce vreau, cand vreau fara sa supar pe cineva.

balanta:
Silviu, are colesterol!

silviu:
fac miscare si scap de colesterolul najpa ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă