Arhiva > Arhiva

ZEN

<< < (58/78) > >>

optimus sum:
pai tocmai asta ma satisface ...traiesc din supararile lor...ma hranesc cu mindria lor umilita si respir furia si frustrarea misandrelor calcate pe bataturile din dotare... ;D ;D ;D ;D ;D

pe_jumate:
dragilor cuvantatori abitiri de prin zona nirvanelor si mentalului ocult, poate sa-mi zica si mie cineva ce masoara indicatorul de karma din dreptul profilului fiecaruia pe care eu, in bezna si nimicnicia mea (mele), il vad abia acum? cine il determina si ce sfantul e el de fapt?? ha??

PS mai domnule, lipseste omul un pic si yo-te: jul s-a evanuisat, lumea se ingramadeste in draci la a face vorbire despre iubirea in specia ei ipotetica iar la rubrica ”eu merg la” nu mai scrie nimeni.. sfarsitul lumii, nu altceva :-*

janeta:
noroc cu tine , carmen , de vazui si eu ca eram insemnata la karma cu +1 . o fi de bine sau o fi de rau ?

si chiar nu ne spune nimeni ce e cu karma asta ? trebe sa facem scris ? si daca da , catre cine ?

off , numai intrebari in seara asta si niciun raspuns... :'(

optimus sum:
contactul cu lumea care ne inconjoara... evolutia ca om ... pe masura ce evoluam intelectual lasam in urma nivelul de unde ne-am ridicat si parcurgem etapa cu etapa, trepte pe o scara care ne duce incet incet intr-o alta sfera, intr-un alt univers, la un alt nivel de gandire. procesul presupune munca multa , efort si vointa, cat si o disponibilitate pentru a invata...
pana aici totul este frumos. desi este dificila aceasta evolutie , este necesara, este de dorit, si aduce cu ea avantajul de a gandi, de a deveni un om mai bun si mai complex, dar exista un dar... ametiti de nouile roluri pe care le interpretam , de autoscoperirea ca oameni , castigam ceva si pierdem ceva...ce castigam stim..dar ce pierdem ?
pierdem contactul si perceptia lumi de unde am plecat. poate veti spune ca acea lume de unde am plecat fiecare nu mai este necesar a o cunoaste, ca nu mai este de dorit sa o recunoastem ca facand parte din noi, pentru ca este istorie si o consideram un atavism... ei bine, parerea mea este ca si manelele au rostul lor, si telenovelele la fel... nu putem asculta numai Bach si Beethoven pentru ca nu am mai recunoaste valoare neavand cu ce face diferenta. pe o scara de valori trebuie sa existe si valorile minimale si cele negative eventual ca sa putem aprecia valorile pozitive si cele maximale...
ascultandu-l pe Guta ne putem minuna de armonia lui Vivaldi, trecand la pas prin noroiul unei mahalale putem aprecia mai bine comfortul uscat al masinii personale... dar cati dintre noi au puterea de a se intoarce pe scara evolutiei la baza ei? cati dintre noi au puterea de a retrai simplitatea si prostul gust, mizeria si grobianismul?
sunt oameni care o fac pentru a-si redescoperi propria evolutie, in mod voit si voluntar(de admirat), si sunt oameni pe care viata i-a luat de acolo de unde au ajuns si a dat cu ei de pamant, aducandu-i acolo unde nu credeau ca se vor mai intoarce vreodata...
cateodata un "restart" te face mai mult , OM...

julia:

Optica, nu mai esti zen?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă