Arhiva > Arhiva

ZEN

<< < (28/78) > >>

optimus sum:
da, asa este... in momente de cumpana , incearca sa fi zen si te va ajuta. nu poti depasi toate trairile si durerile , cand doare, doare, dar poti sa-ti gasesti mai rapid echilibrul interior. viata e prea complicata ca sa o poti incadra intr-un fagas al unei filozofii, si de multe ori torentul ei e mai puternic si rupe digurile ridicate de tine cu minutiozitate si rabdare . e greu sa fii zen permanent , dar poti incerca pret de o clipa sa fii.. fado spune ca dimpotriva , iti eliberezi sufletul traind intens fiecare emotie , fiecare bucurie sau fiecare durere... spune ca avem o singura viata si este prea scurta sa o irosim in desertaciune . cand canti canta cu toata vocea pe care o ai , cand iubesti , iubeste cu toata dragostea pe care o ai , cand urasti , uraste din toata fiinta ta... si niciodata sa nu-ti fie indiferent nimic... indiferenta ucide umanul si viata .... care este de urmat nu stiu , dar stiu ca am incercat sa urmez amandoua conceptiile si amandoua au dat rezultatele scontate ...:)

fortuna777:
sunt de acord cu tine...este imposibil sa fii zen in lumea noastra...insa trairea intensa si exprimarea emotiilor inseamna tocmai sa nu reprimi nimic...si pana la urma tot la osho ajungi care nu stiu nici el cat de zen este pentru ca are multe chestii care nu au legatura cu zen...

silviu:

--- Citat din: optimus sum ---cand iubesti , iubeste cu toata dragostea pe care o ai , cand urasti , uraste din toata fiinta ta.
--- Terminare citat ---
asta inseamna sa fii zen?

micaela:
n-ai citit atent. era vorba despre filosofia "fado". ca sa capisci mai bine, ascult-o pe Amalia Rodriquez.  :P

silviu:
aha! mi-ai luat o piatra de pe inima. credeam ca sunt zen si io nu stiu :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă