Am finalizat calculatia de materie prima si bautura pentru cei care stau doar sambata:
Materie prima Cant / pers Pret / kg Cost
slanina afumata 0,05 20 1
carnati afumati 0,08 22 1,76
telemea oaie 0,08 16 1,28
branza de burduf 0,05 30 1,5
rosii 0,15 6 0,9
ceapa verde un fir 0,25
cotlet de porc cu os 0,08 20 1,6
ceafa de porc 0,08 24 1,92
mititei 0,05 12 0,6
piept de pui 0,05 18 0,9
cartofi 0,12 2,5 0,3
castraveti murati 0,04 8 0,32
masline 0,02 18 0,36
ou o jumatate buc 0,3
ceapa 0,05 4 0,2
rosii 0,08 6 0,48
salata verde o jumatate cap 1
ton la conserva 0,03 25 0,75
ou o jumatate 0,3
rosii 0,02 6 0,12
ridichi un sfert legatura 2 0,05
masline 0,03 18 0,54
ulei 0,18 7 1,26
sare 0,1 4 0,4
piper 0,006 15 0,09
apa minerala plata 0,7 1 0,7
apa minerala carbogazoasa 0,5 1 0,5
Coca Cola 0,33 3 0,99
Fanta 0,33 3 0,99
bere 2 2,5 5
vin Ciumbrud 0,4 8 3,2
Total sambata 29,56 lei
Nu am reusit sa transfer tabelul din excel, dar sper sa se inteleaga ce am luat cu copy / paste. Prima coloana este materia prima, a doua cantitatea / persoana, a treia pretul / kg si ultima costul / persoana pt materia prima. Totalul este 30 lei, mancare si bautura conform ceea ce v-am propus ca si meniu. Va spuneam ca nu iese mult, daca ar fi sa cumparati fiecare, ar iesi mult mai mult + efortul de a cumpara, de a pregati.
Revin cu calculatia si pt duminica, dar am vrut sa aveti o prima imagine.