Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
catalinap:
Buna tuturor,
Eu sunt Catalina, am 34 de ani, cea de la "14. catalinap - ajutor!" :). Sa ma iertati ca nu intru prea des pe forum, unii oameni mai si lucreaza in tzara asta :) . Pe bune, nu stiu cum aveti atata timp liber. In fine, ati intelege daca v-as spune ca sunt informatician, ca raportez de activitatea mea pe ore, si am taskuri tot pe ore.
Sunt noua pe forumul asta, nu cunosc cam pe nimeni, dar imi pareti simpatci "dupa vorba, dupa port" :)
Acum am gasit un moment liber si m-am gandit sa vad ultimile detalii ale weekendului campenesc. M-am inscris acum aproap 2 saptamani, eu sunt din Bucuresti, nu vreau cazare, e posibil sa pot veni doar Sambata. Intrebarea mea (tardiva) ar fi: mai este vreun loc in masina din Bucuresti? La cati Km este si unde ? (s-au strans cam multe mesaje , am tot dat pagini in urma dar nu am ajuns la cele cu locatia :( ) Ar trebui un loc in masina dus-intors.
Multumesc,
Catalina
steliana:
Claudia, te rog da-mi datele solicitate. Vei fi recuta in lista impreuna cu alti solicitanti.
Radu, felicitari pentru optiune, ma bucur si regret ca vei sta singur - deocamdata - in camera!
steliana:
Bun venit, catalinap!
Astept si de la tine confirmarile solicitate. Multumesc.
dina:
Multumesc Steliana,
As vrea sa particip sambata la intalnirea nostra, fara cazare..si daca puteti sa ma culegeti si pe mine din drum, imi sunteti de mare ajutor. Locuiesc in Bucuresti, in Pantelimon.
Va multumesc si pentru urarile catre " cei mici"..sunt destul de mari, dar tot copii sunt...
Abia astept sa ne cunoastem!!
multumesc!
steliana:
bun venit, dina draga!
te voi introduce in lista impreuna cu ceilati.
incearca sa iei legatura cu cei care mai au locuri libere - si sunt destule - prin mp.
curaj! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă