Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
steliana:
prima solutie pentru balanta ;)
1. gigi candea - cazare si masina din sibiu (min 5 locuri disponibile)
2. optimus sum - fara cazare
3. steliana - cazare
4. raphaela - cazare
5. francesca - cazare cu raphaela si masina (3 locuri disponibile, sosire sambata seara)
6. optimus sum ionut -fara cazare
7. carmen CT- cazare
8. magda - cazare cu stefan
9. iulian - cazare
10. saturnianul - cazare si masina (2 locuri disponibile)
12. mara +1
13 pe_jumate si mircea - cazare si masina (2 locuri available)
14. camelia N - cazare
15. prietena camelia N - cazare
16. catalinap - cazare?
17. cleopatra
18. rox2na - cazare cu impartire / locuri in masina 3-4
19. dian
20. alex
21. micaela (fara cazare)
22. carol III - cazare
23. janeta - cazare
24. eugenia
25. luminita - cazare
26. getuta galati - cazare
27. radu - cazare (?) si masina (3 locuri disponibile)
28. geta - cazare
29. balanta :-* - braila
micaela:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 25 Mai 2011, 10:58 ---
--- Citat din: micaela din Miercuri, 25 Mai 2011, 09:41 --- :D ce nesuferit! :D
ai uitat versul cu piciorul de lemn, dar stim ca nu esti pretentios... :D
--- Terminare citat ---
poa' sa aiba si-un picior de lemn. si-n timp ce supravegheaza giganticul ceaun cu sarmale atarnat in pirostrii, sa-i ia foc piciorul, iar eu sa sar imediat cu sticla cu apa sa-l salvez si sa devin eroul ei. am trai fericiti si ghiftuitzi pan' la adanci batranetzi. sigur, din cand in cand, anumiti prieteni rai din lumea rea s-ar putea sa ma opreasca si sa-mi spuna: ba, da' urata karma ai avut :(
da' i-as expedia imediat la articolul celebrului savant genial, al carui nume imi scapa momentan (poate ma ajuta domnisoara micaela ;D), sa vaza si ei cata fericire aduce inteligenta materiei si materialelor din femeia care calca gresit.
si daca printre putinii dinti doamna mea ar avea si cativa din fier, m-as considera un barbat implinit 8) pai ce sa-ti doresti mai mult decat sa stai langa faptura alcatuita din cele mai importante elemente: lemn, fier si rugina 8)
--- Terminare citat ---
cand nu esti cioranian esti simpatic de-a dreptul simpatic :D :D :D
nush' cata fericire te-o turmenta cand ti-oi spune ca fizica cuantica a demonstrat ca inclusiv femeia ta e doar o masa amorfa de atomi, cuarci si alte subdiviziuni inca nedescoperite dar subintelese ale energiei. Asa ca lemnu’ fieru’ si rugina aferenta damei tale natural-ecologice de sorginte rurala (ca de beton n-ai amintit nimic) sunt numa’ o impresie. Si daca e sa ne luam si dupa teoria universului holografic, mandra ta e o biata holograma. :D
cu consideratiune de apreciere ;D
steliana:
ooo ... Cerule!
nu pot tine nici un secret cu voi!
silviu va veni impreuna cu lucisor ;) ... agale pe alee tinand in lesa iubirile dintre patrupede ... :P
luciamanta:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 25 Mai 2011, 14:40 ---ooo ... Cerule!
nu pot tine nici un secret cu voi!
silviu va veni impreuna cu lucisor ;) ... agale pe alee tinand in lesa iubirile dintre patrupede ... :P
--- Terminare citat ---
Doamne, Steliana, mi-ai stârnit râsul... Ştiam eu că azi este o zi excepţională!
silviu:
--- Citat din: janeta ---silviu , nu cumva pe tine te cheama...liviu ?
--- Terminare citat ---
nope. ma cheama silviu.
--- Citat din: micaela ---nush' cata fericire te-o turmenta cand ti-oi spune ca fizica cuantica a demonstrat ca inclusiv femeia ta e doar o masa amorfa de atomi, cuarci si alte subdiviziuni inca nedescoperite dar subintelese ale energiei.
--- Terminare citat ---
perfect! nush de ce-oi mai insista ca e musai sa fie frumoasa :-\ o adunatura de atomi, cuarci si alte subdiviziuni imi e de-ajuns. da' musai sa aiba o gaura-n plus.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă