Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011

<< < (27/123) > >>

optimus sum:
eu sunt zodie de foc , tu esti la fel ...deci explozia face decat fassss si se transforma in implozie in cel mai rau caz... daca ma puneai cu un varsator era si mai bine , dar numai zodie de aer sa nu fie ca atunci facem padurea scrum , cu ajutorul fasolicii tale... ;D

micaela:
mai, voi sunteti pericole publice, pe-aicea... :D.
ma hotarasc daca raman peste noapte, si atunci merg cu unul dintre voi, daca ma veti mai mai primi si veti mai avea loc. daca nu raman, va trebui sa ma-ncumet a veni cu tartacuta mea, ca sa ma pot intoarce. da' cred ca o sa stau si eu si peste noapte. trebuie numai sa rezolv ceva inainte. )eh, proverbiala hotarare a balantei  ;D).

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 24 Mai 2011, 13:26 ---eu sunt zodie de foc , tu esti la fel ...deci explozia face decat fassss si se transforma in implozie in cel mai rau caz... daca ma puneai cu un varsator era si mai bine , dar numai zodie de aer sa nu fie ca atunci facem padurea scrum , cu ajutorul fasolicii tale... ;D

--- Terminare citat ---

optimus, parca ziceai ca esti geaman. asta e zodie de aer.

janeta:

--- Citat ---Janeta, te pot lua eu. Deocamdata am doar o persoana, asa ca e loc si pentru tine.

--- Terminare citat ---

multumesc , Bogdan . sper ca nu s-au ocupat deja toate locurile pana raspunsei eu .

in privinta newsletter , am cam festelit-o pt ca eu sterg spam inainte sa ma uit pe el si cred ca taman acolo s-a dus , asa ca tot pe dinafara sunt .

crezi ca poti sa ma ajuti si cu asta ?
multam

Saturnianul:
@mica, esti balanta va sa zica? vai, valeu, valeleu! Pai dupa ce te-oi hotari ca ramai peste noapte, sa vezi dilema cu care dintre noi sa vii: eu sau radu  :D Cantareste, mica, cantareste...  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă