Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011

<< < (26/123) > >>

micaela:

--- Citat din: radu din Marți, 24 Mai 2011, 13:14 ---am fost implicat in 14 accidente in ultimele 12 luni dar nici unul provocat de mine si am cazierul auto curat, ariel face minuni, deci te risti ? :D

--- Terminare citat ---
radu, ii scrisesem saturnianului, dar n-am nica' impotriva sa-ti stric tie drumul.  :D
uau. 14? pai nu-i a buna... le atragi... eu stiu? parca as mai trai o vreme... :D

radu:
cu artar sau fara artar ?

micaela:
cum adica-cu artar? preferi artarii? in mesteceni nu intri?  :D

steliana:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 24 Mai 2011, 13:08 ---Steli mama , daca vin cu icre facute de mine acasa , si cu chec , ma iei cu tine in camera aia rezervata ?  ;D

--- Terminare citat ---

Sumi mama ... am reteta proprie de preparare a fasolei ... - cine a mancat iti poate spune  ;) -
dar stiu eu ce soi-hibrid poate fi ... si atunci cu focul din mine, sigur punem de-o explozie :D

Saturnianul:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Mai 2011, 13:11 ---in principiu, daca_conduci bine :D, as merge si eu

--- Terminare citat ---

In principiu, conduc bine: cu o mana si niciodata sub suta de kilometri  :D Gulmeam. Eu zic ca poti sa te dai pe mana mea :) Iti pot oferi si nume de la care sa obtii referinte  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă