Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
steliana:
nu vreau sa par zgarcita in detalii, doar ca ceea ce spun ... repet ...
deci:
- am retinut 18 camere duble dintre care doua sau trei sunt apartamente;
- costul unei camere - 150 lei cu mic dejun inclus, care se va imparti la doua persoane;
- vreau sa negociez la sfarsitul acestei saptamani - atunci cand va veni s iGgigi - tot ceea ce se poate, pentru a obtine un pret cat mai convenabil de ambele parti;
- mancarea se va cumpara centralizat si se va imparti in mod egal la numarul de participanti;
- dar ... fiecare isi poate aduce in bagaj tot ceea ce doreste; chiar si eu ma gandeam la niste fasole batuta, asta ca sa reeditez momente placute petrecute anul trecut la Cheia ;)
Saturnianul:
--- Citat din: janeta din Luni, 23 Mai 2011, 15:52 ---o rugaminte :
are cineva un loc in masina liber ?
--- Terminare citat ---
Janeta, te pot lua eu. Deocamdata am doar o persoana, asa ca e loc si pentru tine.
Si mai repet. Cine doreste, au mai ramas 2 locuri libere in masina.
optimus sum:
Steli mama , daca vin cu icre facute de mine acasa , si cu chec , ma iei cu tine in camera aia rezervata ? ;D
radu:
Dragilor, daca mai sunt locuri ... ma inscriu si eu si am 3 locuri libere in masina.
micaela:
in principiu, daca_conduci bine :D, as merge si eu, numai ca e foarte probabil ca nu voi ramane peste noapte deci ar trebui sa ma combin (la transport, numa ;D) cu cineva care se intoarce seara/noaptea. as veni eu cu masina dar sunt incepatoare si nush' cati au vocatie de potentiale victime :D. :D glumesc. conduc bine, cred, numai ca inca mi-e teama, iar drumul e destul de lung...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă