Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Italia 18 - 26 mai

<< < (3/6) > >>

francesca777:
Urez si eu drum bun si vacanta placuta !!

almi_gabi:
Cum este fascinanta Italie?
Din cate vad in program azi e Venetia - pe mine m-a fascinat orasul acela - vizita placuta!
Se spune ca daca culegi  o pana de porumbel din piata San Marco - vei reveni!

dian:
Sa reveniti cu bine, maine probabil ne vom delecta cu frumoase impresii de calatorie.

bety:
Vacanta placuta,asteptam vesti de la voi!

admin:
Am ajuns ieri seara, dupa ultimii 700 km si o noapte petrecuta pe malul lacului Balaton. Am sa detaliez tot ce s-a intamplat in aceasta fascinanta si minunata calatorie, pe unde am trecut, ce am vizitat. Trebuie insa sa-mi adun un pic puterile si sa rezolv ce am urgent, apoi deseara ma voi dedica scrisului. Fotografii sau facut mii, am si filmat, trebuie insa sa primesc totul pt a le putea prezenta pe forum. Oricum Bucuresti si Maramures o sa fie prilejuri foarte bune pt a vedea ceea ce s-a strans din calatoria noastra. Au fost zile excelente, am vazut locuri cu adevarat speciale. M-au surprins extraordinar cateva pe care le-am inclus ad hoc sau doar pt a extinde programul. Genova, Verona si pestera Postojna sunt trei dintre acestea. Florenta este de departe cel mai frumos oras, iar Venetia ramane Venetia, cu farmecul ei, cu particularitati pe care doar acolo ai ocazia sa le remarci. Ljubljana, o destinatie mai putin cunoscuta pt noi romanii a fost o surpriza pentru tot grupul. Milano este Domul. Dar ma opresc aici, o sa continui deseara....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă