Scrise de noi > Articolele noastre

Nevoia de culoare

<< < (44/45) > >>

Edith:

W - ma voi inspira din postrea ta geniala  :)

wonderland:
Liber la inspiratie, Edith. Desi nu stiu la care te referi :)

Nu stiu care e filosofia din spatele festivalului culorilor, dar e clar ca oamenii astia au o mare nevoie de culoare. :) Voi ati participat, v-ati duce?

foto preluata de pe net (evetfinda.co.nz)

Edith:
(function(d,s,id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = "//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12";fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "facebook-jssdk"));

Edith:
(function(d,s,id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = "//connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12";fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "facebook-jssdk"));

oli:
Nevoia de culoare mai veche a mea, si-a gasit inspiratie mai ales in perioada 2020-2021, in plina pandemie, in care credeam ca lumea (si eu )poate fi ajutata sa depaseasca frica si suferinta, prin arta.
Vreau sa va transmit picturile mele ilustrand locurile minunate vizitate in excursiile cu Singles Camp:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă