Scrise de noi > Articolele noastre

Nevoia de culoare

<< < (27/45) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 03 Aprilie 2013, 15:55 ---Am mai vazut poza asta undeva, am uitat unde zicea ca-i facuta.... parca era un oras mediteranean...

--- Terminare citat ---

Punem fond sonor 'Umbrelele din Cherbourg'..sa se 'asorteze'  :) O0

Mari_a:
Sunt o mare uituca, dar cand imi intra ceva-n cap....  :D

"Portughezii au descoperit o metodă nostimă şi colorată pentru a se apăra de soare pe stradă: în loc să umble fiecare om cu pălărie sau cu umbrela de soare, au acoperit o stradă întreagă cu umbrele colorate, care ţin răcoare şi amuză trecătorii.
Iniţiativa aparţine primăriei oraşului Agueda, din Portugalia, şi face parte dintr-un festival denumit Agitagueda.
Fotografiile au fost făcute de Patricia Almeida. “Mergând sub un cer făcut din umbrele, m-am simţit ca Alice în Ţara Minunilor. Este ceva neaşteptat, care m-a făcut să zâmbesc. Mai târziu, m-am gândit la asta şi la felul în care ceva atât de simplu te poate face fericit şi la ce impact are asupra oamenilor”, povesteşte Patricia." (de pe webcultura.ro)

wonderland:
Unde le găsești, Mari_a?
Veselă stradă. Îți vine să sari să le prinzi, una câte una....

almi_gabi:

--- Citat din: wonderland din Miercuri, 03 Aprilie 2013, 17:50 ---Veselă stradă. Îți vine să sari să le prinzi, una câte una....

--- Terminare citat ---

Da, vesela strada. Eu am vazut prin zonele cu mult soare dar nu foloseau umbrele ci niste copertine ( si acelea colorate!). Stiu ca le-am facut si niste fotografii, am sa le caut prin arhiva.  :)

Mari_a:
 :)
Si tot umbrele...
Asta-i 3D, undeva in Norvegia...

Iar asta-i atat de... uda!  8)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă