Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266100 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #1035 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 20:59 »
Cu alte cuvinte era vorba ca dupa 40 nu se mai intampla nimic frumos in directia unui cuplu, nu in general, nu? Mde, obisnuinta - a doua natura...  ;D
Votez cu micaela!  8)
da, la asta s-a referit, dar am vrut sa-l deviez spre alte zari, mai luminoase.  :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1036 : Joi, 19 Ianuarie 2012, 17:21 »
A vazut vreodata un nebun sa faca bancuri cu nebuni? Adevaratii sceptici sunt atat de sceptici incat nici ei nu-si dau seama cat de sceptici sunt! (Inlocuieste sceptici cu nebuni si o sa vezi ca axioma e adevarata.)
Cei care se recunosc sceptici:
1. Ori sunt, dar nu le place, asa ca atunci cand au ocazia potrivita, se schimba instant si se declara norocosii soartei, in culmea fericirii.
2. Ori sunt cei mai inconstienti optimisti din lume, dar devin cinici atunci cand sunt raniti ca unele vise se lasa asteptate... si pentru a nu se face de ras ca sufera pentru niste vise in ochii scepticilor adevarati, fac haz de necaz...  ;)

Concluzia: joc de dragul jocului: cine ajunge mai repede pana "in panzele albe. Nimeni nu e sceptic pe-aici...  ;D

Offline Sara

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 314
« Răspuns #1037 : Vineri, 20 Ianuarie 2012, 21:43 »
tot ce se poate intampla frumos in viata unui om se petrece pana la 30, hai max. 40. daca pana atunci nu s-a intamplat nimic, slabe sperante sa se mai intample dupa. asteptari mai au doar optimistii nevindecati, care-si imagineaza ca dupa 40 ai toata viata inante, cand de fapt e taman pe dos :(

Frumosul exista oricum.
Daca ai ochi sa-l vezi si suflet sa-l simti, varsta n-are importanta.
E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1038 : Luni, 06 Februarie 2012, 15:38 »
Cea mai sigura tehnica de cucerire e sa fii autentic, sa te porti si sa vorbesti asa cum simti, sa fii tu insuti in orice situatie.
A incerca sa pari altcineva decat esti aduce doar dezamagiri, frustrari. Pe cine incerci sa pacalesti? Cat te poti preface, o viata? Nu prea cred.
Asa ca, cine te place, te place asa cum esti. :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1039 : Luni, 06 Februarie 2012, 16:36 »
cea mai sigura tehnica de cucerire e sa te lasi cucerit.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1040 : Luni, 06 Februarie 2012, 16:50 »
pentru unii e foarte dificila tehnica ta, silviu
 le place sa cucereasca, dar nu-s dispusi sa se deschida, sa se lase cunoscuti, sa-si exprime emotii, vulnerabilitati :(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1041 : Luni, 06 Februarie 2012, 18:43 »
Silviu are dreptate. Femeile aleg. Ele simt primele daca exista vreun interes pentru ele sau nu, iar daca interesul e reciproc, incep semnalele subliminale. Barbatul este cel care - poate - face primul pas fizic, dar numai daca conditiile dinainte sunt indeplinite, adica daca e sigur ca vrea sa se lase cucerit.  ;)
Si... cred ca vorbiti despre lucruri diferite, voi doi. "Tehnicile de cucerire" nu au ca scop relatii de-o viata (chiar daca uneori se pot transforma si in asa ceva... foarte rar). Greseala femeilor este ca isi imagineaza ca barbatii isi doresc vreodata sa se lase cunoscuti (si nu doar "cuceriti") de la prima intalnire.  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1042 : Luni, 06 Februarie 2012, 18:55 »
Caroline, e stiut ca femeile si barbatii comunica diferit ;D
Eu sigur nu m-am referit la o aventura de-o noapte, ca acolo nu e necesar sa stiu nici cum il cheama, iar ce are in suflet, nici atat ;). Daca e vorba strict de o aventura, sigur nu "cunoasterea" lui prezinta interes.

Greseala femeilor este ca isi imagineaza ca barbatii isi doresc vreodata sa se lase cunoscuti (si nu doar "cuceriti") de la prima intalnire.  ;D
=============
pe unii nu ajungi sa-i cunosti nici dupa ani  :(
Cat despre relatii de-o viata, am ajuns la concluzia ca sunt pe cale de disparitie. Nu-s imposibil de trait, dar sunt din ce in ce mai rare.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1043 : Marți, 07 Februarie 2012, 16:17 »
Si cand te gandesti ca suntem asa de simpli...creierul unui barbat functioneaza dupa principiul fiecare lucru in cutituta (sertarul) lui. Voua, in schimb, va place sa faceti conexiuni, sa stabiliti relatii, corespondente, functii...chiar si acolo unde nu exista. Si uite asa aici incepe circul! ;D Un amic, mai mucalit asa, spunea ca cei mai mari dusmani ai femeii sunt DA si NU, femeile fug de termenii absoluti.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1044 : Marți, 07 Februarie 2012, 16:32 »
Da, suntem simpli si perfecti asa cum am fost creati, si femei si barbati, partea dificila pentru multi e sa accepte omul asa cum este.
Daca un om nu-ti satisface dorinte, nevoi, etc cauta altul potrivit, e asa de simplu.
Am vazut cat de greu imi e sa schimb anumite comportamente, obiceiuri la mine, a incerca sa schimb pe altul e ......lupta cu morile de vant. Si eu nu-s Don Quijote :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1045 : Marți, 07 Februarie 2012, 17:02 »
Fara sa fiu partinitor, treaba cu a incerca sa-l schimbi pe celalalt e specific feminina (mie mi-a trecut prin cap ca lucrul asta ar putea fi derivat din sentimentul matrern; in codul genetic al femeii sunt intiparite si crestera si educarea copiilor , asa ca, involuntar, ea incearca sa educe, sa formeze un caracter). La fel cum lipsa de implicare (ceea ce ni se reproseaza in majoritatea cazurilor noua barbatilor; si de obicei pe buna dreptate) e "treaba de barbat". Asa ca nu suntem nici pe departe perfecti. Insa ai dreptate, daca esti cu cineva, esti si cu greselile si lipsurile lui (ei).

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1046 : Marți, 07 Februarie 2012, 17:44 »
ca cei mai mari dusmani ai femeii sunt DA si NU, femeile fug de termenii absoluti.

POATE  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1047 : Marți, 07 Februarie 2012, 17:52 »
 ;D ;D ;D  Q.E.D. ;D ;D ;D

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1048 : Marți, 07 Februarie 2012, 20:26 »

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1049 : Marți, 07 Februarie 2012, 20:47 »

cu siguranta as zice  >:D
esti sigur, sigur?  :P

simtzesc vag o unda de misoginism? ne putem muta in topicul "razboiul sexelor" ca si eu mi-s putin misandra.  ;D