Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266193 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #1020 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 12:55 »
eh, asta-i singurul joc in care nu ma bag.
io o tin una si buna cu "marea intalnire" (aia in care il vezi pe el si-l "recunosti" si te "recunoaste"; fara stratageme de orice fel.  stiu, sunt o visatoare, nu dati!  :) ).
da' pot sa va asist din tribune, sa fac galerie, sau sa arbitrez.  sa stiti ca-s afurisita: imi sar cartonasele rosii si galbene in sus, de numa', numa'.  :)
la cucerire, copii!  :)

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1021 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 13:11 »
io o tin una si buna cu "marea intalnire" (aia in care il vezi pe el si-l "recunosti" si te "recunoaste"; fara stratageme de orice fel.  stiu, sunt o visatoare, nu dati!  :) ).
Nu esti singura. Visam pana la final...poate iese, cine stie?...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1022 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 13:13 »
si sa mai terminam cu mitu' asta al sexului "mai putini", pana la o anumita varsta, ca tocmai vorbeam cu kike (salut kike  :) ) despre asta. sunt mai multe femei decat barbati, in ansamblu, pentru ca piramida sexelor si varstelor se dezechilibreaza la senectute, cand barbatii mor mai repede si mai multi (de ce oare?  8) ). la varste medii, ca ale noastre, piramida e cvasi-echilibrata. si mai e un trend nou...se nasc mai multi barbati decat femei, lately. :)

iaca piramida de v-am povestit-o, dezechilibrata spre varf, caci sperantu' de viata al barbatilor e mai mic.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1023 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 13:16 »

din experienta zic.... ce visezi cu convingere...iese  :)

Offline pocama

• Sr. Member
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1024 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 13:33 »
Ca bine zici...doar ca mie nu-mi iese... :( Treaba cu mai multi barbati mai tineri decat femei de varsta lor, se pare ca duce la o noua tendinta si-anume, cupluri tot mai multe cu femei mai in varsta decat partenerii lor. O fi bine ? :-\

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #1025 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 14:39 »

totdeauna :o?
ce secret detii?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1026 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 14:52 »
si chiar de nu iese, macar am visat frumos :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1027 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 14:54 »
N-am niciun secret, ca de-aia ma mir si io si-ncep sa cred ce se afirma prin teoriile "noii spiritualitati". Doar am observat ca ceea ce mi-am dorit cu adevarat (din interiorul meu personal, nu din ambitii concurentiale inutile), cu intensitate, s-a realizat in timp, chiar si atunci cand premisele erau neincurajatoare. cu f. mici exceptii, neesentiale. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fiu foarte atenta la ce doresc si gandesc.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1028 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 14:55 »
scepticul de serviciu s-a pronuntat in favoarea visarii.  :D
da, vezi, exista ceva pozitiv, oricum. :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1029 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 15:18 »
tot ce se poate intampla frumos in viata unui om se petrece pana la 30, hai max. 40. daca pana atunci nu s-a intamplat nimic, slabe sperante sa se mai intample dupa. asteptari mai au doar optimistii nevindecati, care-si imagineaza ca dupa 40 ai toata viata inante, cand de fapt e taman pe dos :(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1030 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 15:27 »
si daca pana la 40 s-au intamplat destule lucruri frumoase, exista sanse sa continue, pesimistule nevindecat?  :)
nu mai ai toata viata inainte, dar sunt sanse sa mai ai o buna bucata de trait, si de ce-ai trai-o cu convingerea ca nimic frumos nu ti se mai poate intampla? ti-am mai spus, da' tu nu si nu, nu vrei sa ma crezi: cum gandesti asa vei avea. mai visez sa gasesc ce vreau ( e drept ca uneori ma indoiesc  :) ), mai astept sa-mi vad copiii cu copii, pe care o sa-i ador, mai visez sa calatoresc, sa gasesc timp sa pictez.... de ce nu? nimic imposibil.
vindeca-te tu de pesimism.  :P

Offline pocama

• Sr. Member
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1031 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 15:45 »
Si uite-asa am pacalit din nou viata... ;) O pun la pamant si o ametesc cu visele mele pana face ca mine  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1032 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 15:47 »
Si uite-asa am pacalit din nou viata... ;) O pun la pamant si o ametesc cu visele mele pana face ca mine  ;D
absolut. nu te lasa.  :) (galerie: Hai, Pocama! Hai, Pocama!  ;D)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1033 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 15:51 »
Citat din: micaela
mai astept sa-mi vad copiii cu copii, pe care o sa-i ador, mai visez sa calatoresc, sa gasesc timp sa pictez.... de ce nu? nimic imposibil.
aha, astepti nepotei pe care sa-i plimbi prin parc si sa cuceresti bunici ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1034 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 17:56 »
Cu alte cuvinte era vorba ca dupa 40 nu se mai intampla nimic frumos in directia unui cuplu, nu in general, nu? Mde, obisnuinta - a doua natura...  ;D
Votez cu micaela!  8)