Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266232 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #990 : Joi, 29 Decembrie 2011, 13:50 »
Bogdane, s-ar parea ca asta ar fi ecuatia echilibrului si linistii interioare, cand ratiunea si sentimentele sunt aceleasi...cat timp ele sunt antagonice....mai va echilibru...si ca sa schimbi ratiunea trebuie sa muncesti mult sa imprimi sentimentele subconstientului si nu incep aku o analiza ca prind 2012 la tastatura!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #991 : Joi, 29 Decembrie 2011, 15:50 »
Fetelor, dar de ce alergati cu toatele dupa Silviu? M-ati facut curioasa. Totusi, mai sunt cativa domni pe-aici(cam putini...ce-i drept) dar poate ca 2012... :-\

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #992 : Joi, 29 Decembrie 2011, 16:03 »
Ce? Alergam dupa Silviu?  :o  El alearga dupa noi!  ;D 
Glumesc, desiguuuur ;) ! Nici o tehnica de cucerire nu-l poate rapune pe Silviu!  ;D   ;D
Mie-mi place sa ma joc cu el pe-aici (si mult pe pm!  ;D ) pen' ca e simpatic si nu se supara!  :)  :-*

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #993 : Joi, 29 Decembrie 2011, 19:17 »
Fetelor, dar de ce alergati cu toatele dupa Silviu? ...

alergam cu totii in cerc  ;D

Ce? Alergam dupa Silviu?  :o  El alearga dupa noi!  ;D 
Glumesc, desiguuuur ;) ! Nici o tehnica de cucerire nu-l poate rapune pe Silviu!  ;D   ;D
Mie-mi place sa ma joc cu el pe-aici (si mult pe pm!  ;D ) pen' ca e simpatic si nu se supara!  :)  :-*

tu il alergi virtual  ;D 

silviu

• Vizitator
« Răspuns #994 : Joi, 29 Decembrie 2011, 19:51 »
Fetelor, dar de ce alergati cu toatele dupa Silviu?
ne jucam de-a alearga-ma sa te prind ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #995 : Joi, 29 Decembrie 2011, 20:06 »
tu il alergi virtual  ;D 

Aoleu, Silviu draga, te-alearga cineva si de-adevaratelea? D'aia te vaiti tu ca esti obosit!  ;D

daliana

• Vizitator
« Răspuns #996 : Joi, 29 Decembrie 2011, 21:37 »
Sentimentele sunt date de chimia creerului: endorfine(alea bune) si ff multi le zice neurotransmitatori cunoscuti si cred ca multi necunoscuti(ca mare e gradina lui Dumnezeu. Afectele au o localizare in creer. Sa ne spuna D-na psiholog.

Offline Sara

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 314
« Răspuns #997 : Vineri, 30 Decembrie 2011, 13:32 »
Da, am citit si eu conceptul asta cu sentimentele care sunt superioare ratiunii. Se gaseste si la Osho. Am ajuns la concluzia ca nu face altceva decit sa-l predispuna pe individ la schisma interioara sau sa-l impinga spre una din extreme. E un concept, probabil perceput ca benefic initial, dar este unul periculos. Practic imi spune ca individul uman e o fiinta de tip schizoid. Insa, atit sentimentele, cit si ratiunea sunt ambele parte componenta a individului uman. E ca si cum ai spune Eu imi sunt superior Mie :)
Osho, ca orice autor (poate) are si partile lui bune (cu siguranta), insa teoriile lui nu mi potivesc. Deci...nu stiu ce sa spun...Personal, pe marginea a ceea ce citesc, experimentez si apoi pot spune daca asta mi se potriveste sau nu. La nivel de teorie multe suna interesant dar cand e sa le aplici, cocnstati ca nu pot fi aplicate.

Sa nu intre ratiunea peste sentimente si viceversa. Asta e cheia!
Eu as spune ca mai degraba eficient ar fi ca ratiunea si sentimentele sa mearga la unison. Adica sa nu existe discrepante, separari intre ceea ce vrea mintea si ceea ce vea inima. Mintea spune: mai bine stau in banca mea, iar pic de fraier. Inima spune: dar vreau sa ma implic. Indiferent cine decide - mintea sau inima - calea catre suferinta e sigura, pentru ca ce aduce placere mintii, pune inima in suferinta, si ce aduce placere inimii pune mintea in suferinta. Deci mintea si inima (ratiunea si sufletul) ar fi IDEAL sa fie impreuna precum un tot unitar, sa decida impreuna. Ce ii place inimii sa decida mintea. Ce ii place mintii sufletul sa aprobe. Iar ca sa existe acest echilibru in mod natural este nevoie ca cele doua sa se armonizeze.

Lupta cu ratiunea ori cu sentimentele este una fara rost care iti consuma energia inutil.
Este fara rost cand o scriem, sau cand o gandim detasati de noi insine. Ea in esenta este intr-adevar fara rost, dar noi insine, oricare diintre noi, ne luptam de cele mai multe ori noi cu noi insine, nu noi cu altii. NOI CU NOI, adica mintea noastra si inima noastra. Conflictul sau lupta nu este cu cei din exterior, ci este in interior.
E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.

daliana

• Vizitator
« Răspuns #998 : Vineri, 30 Decembrie 2011, 20:30 »
Dintre ratiune si sentiment , va castiga intotdeauna sentimentul. In sentiment se afla radacini ancestrale fixate de mii de ani in evolutia creerului nostru. De exemplu dorinta de a ne imperechea, care e mai puternica decat instinctul de conservare.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #999 : Vineri, 30 Decembrie 2011, 20:40 »
In sentiment se afla radacini ancestrale fixate de mii de ani in evolutia creerului nostru. De exemplu dorinta de a ne imperechea
aprob! aprob pozitiv!ideea asta o am in cap de mii de ani.

daliana

• Vizitator
« Răspuns #1000 : Vineri, 30 Decembrie 2011, 21:16 »
 ;D ;D ;D. Stiiiiiiiiiiiiu

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1001 : Luni, 02 Ianuarie 2012, 09:53 »
De ce preferă femeile bărbaţii melancolici celor mereu bine dispuşi
Se spune că atunci când zâmbeşti, întreaga lume îţi zâmbeşte. Dar dacă eşti bărbat s-ar putea să te trezeşti că râzi de unul singur. Un studiu recent confirmă faptul că femeile nu preferă bărbaţii zâmbăreţi, ci dimpotrivă, pe cei melancolici şi sobri, informează Daily Mail.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1002 : Luni, 02 Ianuarie 2012, 10:26 »
nu stiu ce statistici si studii fac cercetatorii dar eu nu cred in ideea asta ca au succes barbatii cu privire melancolica si mandra - mie imi plac cei care au simtul umorului si stiu sa rada si nu sunt prea melancolici ( sunt eu destul si pentru ei  ;D )

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1003 : Luni, 02 Ianuarie 2012, 11:11 »
Adica curentul emo printre masculii adulti face ravagii in randurile populatiei feminine. Probabil era vorba de maimute aici. ;D

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1004 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 19:44 »
De ce preferă femeile bărbaţii melancolici celor mereu bine dispuşi

Din punctul meu de vedere gasesc ca un echilibru intre cele doua stari este cel optim. Sunt momente cand imi doresc partenerul melancolic :(, dar sunt momente cand vreau langa mine un tip cu umor, spiritual ;D.