Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266369 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #825 : Vineri, 29 Iulie 2011, 10:11 »
Arta seducţiei: 10 porunci ale lui Casanova
Dacă n-ai timp să citeşti cele 12 volume autobiografice ale lui Casanova, trebuie să afli măcar cele 10 porunci care au facut ca nimeni să nu-i egaleze talentul de vrăjitor sexual de mai bine de 200 de ani, potrivit sfatulparintilor.ro.

deci cu prima porunca , sunt total de acord, fii cu initiativa, fa planuri etc etc macar la inceput pana o impresionezi , altfel pe mine una  ma lasa rece de la inceput.

Offline aloevera

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 88
« Răspuns #826 : Vineri, 29 Iulie 2011, 19:56 »
Total de acord cu Bitek, sau mai bine spus, la mine ar functiona aceasta pseudo tehnica de cucerire.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #827 : Vineri, 29 Iulie 2011, 20:08 »
Arta seducţiei: 10 porunci ale lui Casanova

"9. Fii spontan! Casanova era un tip răbdător, dar niciodată nu lăsa să-i scape o ocazie dacă se ivea singură. Când o femeie ţi se oferă din proprie initiativă, uita de toate celelalte porunci şi bucura-te de norocul pe care l-ai avut."

asta ce cauta la tehnici de cucerire daca e "moca" !!??  8)

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #828 : Vineri, 29 Iulie 2011, 22:11 »
mai silviule, pe mine "tehnicile" astea de cucerire ale lui Casanova, ma lasa mai rece si mai impasibila decat o sculptura prost executata :o...Dar, s-ar putea sa fiu eu prea nihilista si insensibila la ora asta... ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #829 : Vineri, 29 Iulie 2011, 22:48 »
mai fortuna, astea nu-s tehnicile mele pentru simplul motiv ca eu nu am nicio tehnica. pur si simplu ma bazez pe noroc :)

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #830 : Sâmbătă, 30 Iulie 2011, 21:57 »
...mi se pare normal, silviu :) ;)...Cea mai  buna tehnica de cucerire este sa fii tu insuti...Altfel, e ca si cum ai incerca sa ridici o constructie din piatra pe o fundatie de nisip...

julia

• Vizitator
« Răspuns #831 : Duminică, 31 Iulie 2011, 08:38 »

noroc noroc, dar pina cind??

julia

• Vizitator
« Răspuns #832 : Miercuri, 17 August 2011, 14:52 »
Bărbaţii se îndrăgostesc dublu ca femeile la prima vedere: ce le ia minţile

vai saracii de ei, ce neajutorati sunt, mi-e chiar mila...

http://www.realitatea.net/barbatii-se-indragostesc-dublu-ca-femeile-la-prima-vedere-ce-le-ia-mintile_862496.html

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #833 : Vineri, 19 August 2011, 13:58 »
Bărbaţii se îndrăgostesc dublu ca femeile la prima vedere: ce le ia minţile

vai saracii de ei, ce neajutorati sunt, mi-e chiar mila...

http://www.realitatea.net/barbatii-se-indragostesc-dublu-ca-femeile-la-prima-vedere-ce-le-ia-mintile_862496.html

Daca voi n-aveti ce face decat sa zambiti, sa aruncati priviri fugare si sa va parfumati!? Rusinica! :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #834 : Luni, 22 August 2011, 20:10 »
Ce îl atrage la o femeie, în funcţie de vârstă

Nu doar femeile sunt o enigmă. Bărbaţii ne pun uneori în mare încurcătură cu preferinţele şi dorinţele lor. Şi de parcă n-ar fi de ajuns, gusturile se schimbă radical odată cu vârsta!

Dacă are între 30 şi 40 de ani, poţi fi sigură că este atras în primul rând de atitudinea ta, apoi de aspectul fizic şi abia dacă l-ai cucerit cu aceste aspecte, va face şi o inspecţie fină a sufletului tău. Asta nu înseamnă că nu îi pasă de sentimente, însă vârsta îi dictează să ia în considerare mai întâi maturitatea şi frumuseţea, căci oricum dragostea o construiţi împreună.

Trebuie să fii hotărâtă dar nu dură, amuzantă dar să nu exagerezi cu glumele, sigură pe tine dar nu impunătoare. I se va părea foarte sexy că socializezi cu uşurinţă, că te simţi bine în pielea ta şi că ai acea străucire care face orice bărbat să fie mai interesat. Un aspect foarte important este să îţi placă foarte tare să faci sex şi să nu te îmbraci vulgar.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #835 : Luni, 22 August 2011, 21:29 »
    Constat ca barbatii mai in varsta doresc sa cucereasca tot mai multe femei. Doresc sa faca amor cu tot mai multe femei. Doresc sa fie inconjurati de femei tinere, foarte tinere. Teama de pierderea bărbăţiei duce la disperare, la exagerare oare? Sau poate mai sunt inca in cautarea sufletului pereche?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #836 : Marți, 23 August 2011, 12:24 »
cred ca doresc femei fara tabieturi ;D

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #837 : Marți, 23 August 2011, 12:25 »
cred ca doresc femei fara tabieturi ;D

tinere... sau.....?