Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266385 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #810 : Luni, 11 Iulie 2011, 00:19 »
circuitat? :D
nihil sine deo

julia

• Vizitator
« Răspuns #811 : Luni, 11 Iulie 2011, 19:57 »

Tipologie a stilurilor de dragoste, propusă de S. Hendrick  în 1993:

EROS (dragostea pasională) - Implică o atracție fizică intensă față de partener și trăirea unor emoții puternice în compania acestuia.
STORGE (dragostea prietenească) – Relația se dezvoltă progresiv, întemeiată pe afecțiune, dar lipsesc emoțiile copleșitoare.
LUDUS (dragostea ca joacă) – Lipsește angajamentul emoțional, existând predispoziția de a întreține simultan relații cu mai mulți parteneri.
MANIA (dragostea posesivă) – Se întemeiază pe teama continuă și obsesivă de a-și pierde partenerul, suferind de gelozie.
PRAGMA (dragostea practică) – Este dragostea “logică”, în care persoana caută acel partener care reunește criteriile pragmatice de deziderabilitate socială.
AGAPE (dragostea altruistă) – Implică generozitate, dorința de a oferi mereu mai mult decât primești.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #812 : Miercuri, 13 Iulie 2011, 23:51 »
din punctul meu de vedere valabile sunt prima si ultima . restul sunt doar  abureli ( destul de jalnice ) puse in practica din lipsa disponibilitatii celor doua pe care tocmai le specificai  :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #813 : Joi, 14 Iulie 2011, 07:33 »

da exact
2 si 3 imi par chiar periculoase sau patologice
4 era conditia intemeierii casatoriei in trecut. nu dragostea romantica era criteriul ci criterii sociale

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #814 : Joi, 14 Iulie 2011, 11:54 »
jul , da` alte tehnici de cucerire nu cunosti ? nu ca as avea nevoie , dar cred ca sunt destul de multi doritori care ar vrea sa stie si ma gandeam ca ar fi bine daca ar primi un sfat de ajutor  :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #815 : Joi, 14 Iulie 2011, 15:55 »

pai daca stiam mai ajungea topicul asta la 50j de pagini?!?!?

le postam acolo sus in frunte si ziceam: fratilor ... cuceriti!!

julia

• Vizitator
Re: Tehnici de cucerire
« Răspuns #816 : Marți, 26 Iulie 2011, 17:46 »

astia nu stiu ce fel de tehnici de cucerire folosesc dar vad ca functioneaza din plin

silviu

• Vizitator
« Răspuns #817 : Marți, 26 Iulie 2011, 20:45 »
sunt iubiri ca-n povesti ::)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #818 : Marți, 26 Iulie 2011, 20:50 »
astia nu stiu ce fel de tehnici de cucerire folosesc dar vad ca functioneaza din plin

....tehnici de animatie care cuceresc toti copii  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #819 : Marți, 26 Iulie 2011, 21:35 »
atunci vreau si eu iubire de poveste sau povesti de iubire ca si eu sunt copil

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #820 : Marți, 26 Iulie 2011, 22:33 »
Inclin sa cred ca majoritatea barbatilor (inclusiv subsemnatul) nu prea au habar de treaba asta cu tehnicile. Probabil ca atunci cand iti place cineva (mascul fiind tu), te impaunezi cumva (involuntar, pun pariu) si iesi in evidenta. Acum, daca se intampla sa fii pueril...asta e. Insa cea mai tare tehnica de cucerit nu e o tehnica: e de preferat ca respectiva persoana pe care o placi, sa aiba o legatura cat de cat amicala cu tine. Sa va "ciocniti" constant prin acelasi grup de cunostinte, colegi, ceva acolo. Pentru ca te va observa de-a lungul timpului (femeile au cel putin 3 ochi. Ca nu prea au incredere ele in ce vad, alta mancare de peste). Iar daca o sa-i placa ce vede (si daca tu esti baiat cumsecade de la mama natura, fara sa faci pe ingerasul), daca capata incredere, gata, ai cucerit-o fara sa-ti dai seama. Si fara sa faci nu stiu ce prostie ca sa iesi in evidenta (unde riscul de a fi ridicol e imens). Mie, unul, asta mi se pare cel mai tare lucru.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #821 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 08:47 »
Arta seducţiei: 10 porunci ale lui Casanova
Dacă n-ai timp să citeşti cele 12 volume autobiografice ale lui Casanova, trebuie să afli măcar cele 10 porunci care au facut ca nimeni să nu-i egaleze talentul de vrăjitor sexual de mai bine de 200 de ani, potrivit sfatulparintilor.ro.

julia

• Vizitator
« Răspuns #822 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 16:55 »
ce mă?!?!?!?   

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #823 : Joi, 28 Iulie 2011, 23:12 »
@silviu: nu tind catre...nu cred ca asta e modelul de masculinitate care impresioneaza femeile. Desi o parte din "porunci" sunt interesante.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #824 : Vineri, 29 Iulie 2011, 09:51 »
poate ca in urma cu 200 de ani asta era modelul de mascul care impresiona femeile :-\