Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266660 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #525 : Marți, 14 Iunie 2011, 00:12 »
hai ca enuntul asta e mirobolant. de unde esti tu familiarizat cu topologia lumii de dincolo? iadu-i jos si raiu-i deasupra. sau stai in cap?  :D

"… că trece aceasta ca fumul de pre pământ.
Ca floarea au înflorit, ca iarba s-au tăiat,
cu pânză se înfăşură, cu pământ se acopere."

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #526 : Marți, 14 Iunie 2011, 00:20 »
dragii mei , atmosfera e prea serafica pentru mine , asa ca ma intorc la indeletnicirile mele  :D

noapte buna !

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #527 : Marți, 14 Iunie 2011, 06:22 »
hai ca enuntul asta e mirobolant. de unde esti tu familiarizat cu topologia lumii de dincolo? iadu-i jos si raiu-i deasupra. sau stai in cap?  :D
Primii 40 de ani de viaţă ne dau textul, următorii ne oferă comentariul... ::)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #528 : Marți, 14 Iunie 2011, 10:39 »
unii se apuca mai greu de scris si-s prolifici pana tarziu. :P pe altii ii lasa talentu' si stau pe margine si comenteaza dand marunt din barba.  :D daca tot critica, sa mai recurga si la citate, din cand in cand.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #529 : Marți, 14 Iunie 2011, 10:49 »
am impresia ca domnisoara micaela poate fi cucerita numai de catre optimisti ;D cu cioran si schopenghauer nu facem nimic :( trebuie sa-i spunem ca viata e frumoasa abia dupa 40 de ani, cand ai si tot timpul inainte, ca sufletul-pereche pandeste dupa colt, ca dupa moarte ne asteapta raiul... din pacate, trebile stau cam invers :( o avea viata ceva frumusete si dupa 40, dar ai tot timpul in urma, nu inainte :( sufletul-pereche nu pandeste niciunde, pentru simplul motiv ca nu exista :'( iar raiul si iadul sunt chiar aici, pe pamant :(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #530 : Marți, 14 Iunie 2011, 10:57 »
aici ai zis vorba mare.  :D da, prefer sa-mi petrec batranetile  ;D cu cineva care poseda in recuzita si pereche de ochelari cu lentile roz si pastila de umor (n-am nimic nici impotriva celor albastre  :D), care nu-si petrece timpul ramas privind cioranian inapoi ci, da, desigur, bucurandu-se de frumusetea oricarei varste... pe mine ma cuceresc piticii albi ai celor din jur, e drept.  ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #531 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:00 »
e clar ca nu te pot cuceri. poate incearca optimus :-\

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #532 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:06 »
:D da' ma lasi sa-ti bumbacesc piticul negru? ca asa-i de mare si gras, de ma-ntreb unde are loc in tine.
optimus are conduru' :D dat si io respect pantofii unei femei asa cum mi-ar placea si mie a mi-i respecte altele  :P
ce metafore de cismarie.... :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #533 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:21 »
te las sa-mi bumbacesti ce vrei tu ;D dar eu cred ca in sinea ta, imi dai dreptate. si eu as vrea sa cred ca voi intalni sufletu-pereche, ca dupa ce merg la "culcare" ajung in rai si stau cu o thaigirl pe un norisor de puf...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #534 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:42 »
:D da' ma lasi sa-ti bumbacesc piticul negru? ca asa-i de mare si gras, de ma-ntreb unde are loc in tine.
optimus are conduru' :D dat si io respect pantofii unei femei asa cum mi-ar placea si mie a mi-i respecte altele  :P
de unde ai scos-o tu ca eu am condurul dat ? respecta tu cat vrei pantofii alteia , dar condurul meu e la locul lui, si anume in vitrina magazinului , mica draga ... viata trece si eu nu pot ramane cu pantofii nevanduti ... ::)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #535 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:42 »
achiesez truistic: sigur ca la batranete nu-i ca la tinerete, :D dar eu chiar stiu pereche in varsta bine (73 si 75 - gemeni amandoi, Jeane; o fi ceva cu zodia asta  :)) care inca se distreaza, calatoresc, schiaza, se bucura....deci se poate. de la cap vine totul. si mie-mi place ea care-i nebuna rau  :D si nu da doi bani pe ce zice lumea si-si ia rochitele tineresti care-i plac, colorate, vesele...si culmea e ca-i sta bine; nu e deloc penibila. asa ca e important cum iti "porti" varsta....daca ti-o gandesti frumos, ti-o si simti frumos.
gresesti ca alegi, de pe acum, sa reunti la bucurie si sa te gandesti la bataturi.  :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #536 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:43 »
de unde ai scos-o tu ca eu am condurul dat ? respecta tu cat vrei pantofii alteia , dar condurul meu e la locul lui, si anume in vitrina magazinului , mica draga ... viata trece si eu nu pot ramane cu pantofii nevanduti ... ::)
bine. n-ai conduru' dat, da' ai pusculita goala.  :D :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #537 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:45 »
de unde stii asta ? scrie in zodiac?  8)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #538 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:56 »
pai nu prea zornaie, si-apoi stiu bine cum e.  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #539 : Marți, 14 Iunie 2011, 11:57 »
stiu bine cum e sa ai pusculita goala, am vrut sa zic.  :D