Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266884 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

carmentoma

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #390 : Luni, 30 Mai 2011, 23:29 »
sanchi... de cand te-ai dat la el prima data l-ai "lasat" sa te vaneze ... caprioara sau leoaica ?

O sa caut primele mesaje, care sunt tot pe aici, pe undeva! Si daca tie ti se va parea in continuare ca "m-am lasat vanata", nu mai zic nimic! Cine a fost pe forum acum un an in Martie, stie ce "razboaie" am avut!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #391 : Luni, 30 Mai 2011, 23:31 »
am citit tot carmen...cand am iesit prima data de aici , am pomenit de ele , remember ? si , da...ai provocat si apoi te-ai lasat vanata ...nu te da fecioara maria ...:P

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #392 : Luni, 30 Mai 2011, 23:34 »
 ::)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #393 : Luni, 30 Mai 2011, 23:45 »
am citit tot carmen...cand am iesit prima data de aici , am pomenit de ele , remember ? si , da...ai provocat si apoi te-ai lasat vanata ...nu te da fecioara maria ...:P

Chiar nu ma dau! Dar te asigur ca n-am facut nimic special, iar el nici atat! Totul a fost mult mai simplu: la un moment dat sora mea, care intrase si ea pe forum, mi-a aruncat o replica mai acida, pe care eu am luat-o prea in serios, si el, care statea deja cu mine pe forum noapte de noapte de ceva timp, mi-a fost foarte aproape si m-a ajutat sa depasesc momentul! Atunci am vorbit prima oara la telefon! Dar poti sa fii convins ca nu m-a vrajit si aburit in nici un fel! E un om cu un suflet foarte mare si n-a fost prima oara cand mi-a demonstrat-o!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #394 : Luni, 30 Mai 2011, 23:48 »
 O sa caut primele mesaje, care sunt tot pe aici, pe undeva! Si daca tie ti se va parea in continuare ca "m-am lasat vanata", nu mai zic nimic! Cine a fost pe forum acum un an in Martie, stie ce "razboaie" am avut!  
a fost o abordare pasionala, deci.  :D
glumesc, nu da!  :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #395 : Luni, 30 Mai 2011, 23:55 »

a fost o abordare pasionala, deci.  :D

Nu stiu cat de pasionala a fost, ca eu n-am luat-o ca atare ... si fii convinsa ca el nici atat! Nu e genul!

glumesc, nu da!  :D

Chiar atata teama inspir? Eu ma bat, eventual, cu barbati, nu cu femei!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #396 : Luni, 30 Mai 2011, 23:57 »
mie-mi spui? varsator pasional n-ai sa vezi...la ei iubirea e un concept abstract.  ;D
ei, na. glumeam. cum sa-mi fie teama de tine? nu-i cazul, dar pot sa ma "apar" vitejeste, nu fug de atac.  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #397 : Luni, 30 Mai 2011, 23:58 »
cei mai redutabili adversari sunt femeile Carmen.. cu barbatii e usor sa castigi un razboi si cand l-ai castigat o stii, dar cu femeile nu stii niciodata cand s-a terminat razboiul si ti-o iei cand nu te mai astepti... nashpa...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #398 : Marți, 31 Mai 2011, 00:00 »
cei mai redutabili adversari sunt femeile Carmen.. cu barbatii e usor sa castigi un razboi si cand l-ai castigat o stii, dar cu femeile nu stii niciodata cand s-a terminat razboiul si ti-o iei cand nu te mai astepti... nashpa...
iar generalizezi... :P

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #399 : Marți, 31 Mai 2011, 00:02 »
    Poate din cauza ca se considera de catre sexul puternic ca, o data cucerita, nu mai trebuie sa faca nimic sa isi "apere reduta"! Wrong! Acolo "o luati voi in bot" (scz limbajul neacademic!)! ca sunteti prea siguri pe "fraiera"!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #400 : Marți, 31 Mai 2011, 00:02 »
oare ?  :P

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #401 : Marți, 31 Mai 2011, 14:28 »

offf ca nimic nu stiti
tot eu saraca sa va luminez si aici: cea mai buna aparare ca sa nu te indragostesti este sa fii deja indragostit.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #402 : Marți, 31 Mai 2011, 14:29 »
Da, Iuia, iubirea este cea mai bună apărare...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #403 : Marți, 31 Mai 2011, 15:37 »
nu inteleg nimic..asa cum a spus si Iulia...
de ce trebuie sa va aparati de iubire ? de dragoste ?
se pare ca o considerati ca pe o boala sau ceva de care e musai sa stati deoparte , iar in realitate tanjiti dupa ea ...ce sa inteleg de aici ? ipocrizie ? sau numai frica de voi insiva ? sau mama naibi va face sa va aparati asa de strasnic de verbul a iubi ?

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #404 : Marți, 31 Mai 2011, 17:28 »

pai daca scoti din context normal ca nu mai intelegi. uite ti-a raspuns miha aici:

cand ziceam "niciodata" subintelegeam indragostirea de cine nu trebuie, impotriva oricaror semnale acustice si luminoase ale ratiunii si intuitiei. daca-i indragostire sanatoasa, sa fie la toata lumea, ca-i dar.