off , cat vazui eu videoclipul ala voi v-ati pus pe vorba , nu gluma ...
ma cam scoate din papuci minimalizarea iubirii .
pai poci sa ai 100 de ani , daca te-a pocnit iubirea ( de pocnit urechi nu se mai pune problema la varsta aia , ca oricum esti surd ca o scorbura ) multumeste-i domnului si mori in pace , ca n-ai trait degeaba .
alergam ca bezmeticii dupa o viata cat mai confortabila , muncim cat e ziua de lunga pentru a avea , noi sau copiii nostri ce sa toace sambata la mall , o vacanta all inclusive a ajuns un scop in viata , dar uitam esentialul : sa iubim .
si daca facem ,totusi ,acest "compromis ", avem frustrari cat Taj Mahal daca se intampla ca " oiectul " atentiei si indragostelii noastre nu ne este 100/% corespunzator ( material , intelectual , afectiv , emotional , samd ) .
oameni buni , uitam esentialul : iubirea nu e un troc : imi dai , iti dau . daca v-a fericit dumnezeu cu capacitatea de a iubi , folositi-o fara sa va negociati . este singurul lucru care se cere risipit . altfel , cand veti ajunge in fata Marelui Primitor de Suflete s-ar putea ca povara pe care o veti cara cu voi acolo ( iubirea nedaruita , adica ) sa va traga ata de jos , inact nici marea Lui marinimie sa nu va poata urca la loc .
desigur , este doar parerea mea ...