Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266899 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #375 : Luni, 30 Mai 2011, 22:37 »
off , cat vazui eu videoclipul ala voi v-ati pus pe vorba , nu gluma ...
ma cam scoate din papuci minimalizarea iubirii .
pai poci sa ai 100 de ani , daca te-a pocnit iubirea ( de pocnit urechi nu se mai pune problema la varsta aia , ca oricum esti surd ca o scorbura ) multumeste-i domnului si mori in pace , ca n-ai trait degeaba .

alergam ca bezmeticii dupa o viata cat mai confortabila , muncim cat e ziua de lunga pentru a avea , noi sau copiii nostri ce sa toace sambata la mall , o vacanta all inclusive a ajuns un scop in viata , dar uitam esentialul : sa iubim .
si daca facem ,totusi ,acest "compromis ", avem frustrari cat Taj Mahal daca se intampla ca " oiectul " atentiei si indragostelii noastre nu ne este 100/% corespunzator ( material , intelectual , afectiv , emotional , samd ) .
oameni buni , uitam esentialul : iubirea nu e un troc : imi dai , iti dau . daca v-a fericit dumnezeu cu capacitatea de a iubi , folositi-o fara sa va negociati . este singurul lucru care se cere risipit . altfel , cand veti ajunge in fata Marelui Primitor de Suflete s-ar putea ca povara pe care o veti cara cu voi acolo ( iubirea nedaruita , adica ) sa va traga ata de jos , inact nici marea Lui marinimie sa nu va poata urca la loc .

desigur , este doar parerea mea ...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #376 : Luni, 30 Mai 2011, 22:38 »
optimus sum : Nu cred ca femeile se oftica ca s-au indragostit …. Si totusi din punct de vedere psihologic barbatul este “ vanatorul “  - cu sau fara tehnici de cucerire – si cu cat “vaneaza “ mai mult cu atat va aprecia mai mult…pentru ca oamenii au tendinta de a acorda o valoare speciala acelor lucruri care au o disponibilitate limitata ..

barbatul este facut sa creada ca este vanatorul , mai exact...de vanat femeile vaneaza , nu barbatii...totul e o mare pacaleala... sa nu uitam ca eva s-a dat la mar si tot ea la adam ...:)
si hai sa fim sinceri , un barbat este acceptat sau nu de prada lui ca fiind vinator si cuceritor ...aaaaahhh m-a cucerit !
de cate ori am auzit asta , si de cate ori mi-a sunat fals in ureche ... offf
intotdeauna femeia alege , nu barbatul ...lasati ipocrizia la o parte :P

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #377 : Luni, 30 Mai 2011, 22:39 »
na, c-am gasit-o. pe ea. pe romanta.  :D
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/0Dd_r4i6KnE?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #378 : Luni, 30 Mai 2011, 22:41 »
da, si cand femeia delanga el nu mai genereaza vanatoarea, barbatul nu se plictiseste si cauta alt vanat? vezi, la voi e buba.  :P

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #379 : Luni, 30 Mai 2011, 22:43 »
Citat
intotdeauna femeia alege , nu barbatul ...lasati ipocrizia la o parte Tongue

iar sunt de acord cu sumi , ce sa fac ?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #380 : Luni, 30 Mai 2011, 22:49 »
    Si daca e asa, iar @opt are dreptate, ce ne retine pe noi de la alegere? De ce asteptam in loc sa actionam? Ca la teorie suntem tari!

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #381 : Luni, 30 Mai 2011, 22:59 »
pai chiar ? de ce ? baga si raspunsul ( macar in teorie )  :D :D :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #382 : Luni, 30 Mai 2011, 23:00 »
    Si daca e asa, iar @opt are dreptate, ce ne retine pe noi de la alegere? De ce asteptam in loc sa actionam? Ca la teorie suntem tari!
poate "oferta"? recunosc ca eu nu stiu si nici nu pot sa fac primul pas (cine stie ce prejudecati ma bantuie), dar nici nu aflu la tot pasu' exemplare dezirabile.  :D e parerea mea si numai a mea, Jeane.  :P

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #383 : Luni, 30 Mai 2011, 23:08 »
dezirabilele de care faci vorbire apar in momentul in care iti doresti asta suficient de mult . in rest...plevusca , pui , plevusca :D

parerea mea , desigur :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #384 : Luni, 30 Mai 2011, 23:08 »
frica de suferinta ? teama de necunoscut ?
banuiesc ca fiecare de aici a suferit ...unii mai mult , altii mai putin , dar am facut-o cu totii...
iar unii (unele) chiar incearca timid sa aleaga, dar o fac atat de fin ca nu observa nimeni .
curaj doamnelor, asta va recomand , cu drag..curaj

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #385 : Luni, 30 Mai 2011, 23:09 »

pai chiar ? de ce ? baga si raspunsul ( macar in teorie )  :D :D :D

Cred ca pe de o parte aceasta alegere e ca in bancul cu marul (ma duc sa il postez la Bancuri, sa nu mi-o iau!) Pe de o parte,  luand la general, stiti cum se zice, barbatii buni sunt...insurati! Iar de ceilalti ma abtin sa comentez: nimeni nu e perfect, cu atat mai putin eu, dar gandesc ca e un motiv serios pentru care cine nu e "cuplat" e ori inaccesibil, ori nu se incadreaza in aspiratiile noastre! Iar de ales de obicei ne da sa alegem cineva care poate nu ne e pe plac! Nu stiu, poate asteptam prea mult de la ei si prea putin de la noi insine! Eu nu am aplicat nici o tehnica de cucerire... si nici el! S-a intamplat...si atat! Nu l-am ales... nu m-a ales! Am fost... si suntem inca! Pana cand, nici nu conteaza!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #386 : Luni, 30 Mai 2011, 23:12 »
sanchi... de cand te-ai dat la el prima data l-ai "lasat" sa te vaneze ... caprioara sau leoaica ?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #387 : Luni, 30 Mai 2011, 23:13 »
vezi? asta cred si eu...se intampla cand trebuie sa se intample...poti sa cauti de sa-ti rupi sandalele, sa scotocesti in toate locurile, dar el/ea va aparea in cel mai neasteptat mod, in cel mai neasteptat loc. nu stiu daca murphy o fi vrut asa, dar cam asa se intampla...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #388 : Luni, 30 Mai 2011, 23:15 »
maaaai, da' voi chiar va tachinati. o avea dreptate frantzuzu'  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #389 : Luni, 30 Mai 2011, 23:19 »
Citat
Eu nu am aplicat nici o tehnica de cucerire... si nici el! S-a intamplat...si atat! Nu l-am ales... nu m-a ales! Am fost... si suntem inca! Pana cand, nici nu conteaza!
bv , carmen , frumos si concis . sa dea dumnezeu sa traiesti frumos povestea ta bana la adanci batraneti !
si acum nu glumesc , sa stii...