Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 266957 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iulia17

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #330 : Duminică, 29 Mai 2011, 23:54 »

who me??/ 

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #331 : Duminică, 29 Mai 2011, 23:56 »
yeah, you  :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #332 : Luni, 30 Mai 2011, 00:05 »
statistici nu prea am stat sa fac , nu pot spune ca am o experienta atat de vasta incat sa pot enunta axiome in domeniu , dar cate observatii pertinente , cred ca ma pot incumeta...
eu sunt geaman , atipic si eu ..chestia cu zodiile ma lasa rece din motive subiective , eu neavand in comun cu zodia gemenilor decat data nasterii... la multi am observat ca se potrivesc , dar la mine nu prea ...
cat despre indragosteli si prostii din astea , dincolo de orice vorbe si gandiri complicate mai mult sau mai putin se afla un suflet. acolo e buba, cat de mult sufletul tau tanjeste dupa complementaritate... daca te prinde cu garda jos si se potriveste cu tine in cateva puncte , orice barbat iti suceste capul ...daca nu esti dispusa , poate sa vina fat frumos in persoana , sa cada cu nasul in pamant in fata ta , ca nu dai doi bani pe sentimente ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #333 : Luni, 30 Mai 2011, 00:11 »
asta cu garda jos si disponibilitatea e adevarata... e premisa maxima. dar cred ca se poate intampla si cand esti destul de bine "pe picioare" si te paleste destinu'.

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #334 : Luni, 30 Mai 2011, 00:13 »

eu sunt mai linistita fara iubiri si ndragostiri si mistuiri si lacrimi si incertitudini si minciuni si deziluzii si ...si... si

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #335 : Luni, 30 Mai 2011, 00:14 »
Asa eram si eu...(oftat nostalgic). pana mi s-a infundat.  ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #336 : Luni, 30 Mai 2011, 00:15 »
asta cu garda jos si disponibilitatea e adevarata... e premisa maxima. dar cred ca se poate intampla si cand esti destul de bine "pe picioare" si te paleste destinu'.
nu prea am intalnit , micaela... o femeie care si-a facut un plan de viata , care are deja ceva experienta si care stie sa-si asigure independenta materiala , e greu de "invins"... are standarde ridicate, trece sentimentele prin sita stabilitatii materiale, cerne cu dependenta de comfort si de independenta , si iubirea ramane doar poezie... ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #337 : Luni, 30 Mai 2011, 00:15 »
asa am invatat ca "sa nu spui niciodata niciodata" e vorba mare, mon cher. ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #338 : Luni, 30 Mai 2011, 00:17 »
nu prea am intalnit , micaela... o femeie care si-a facut un plan de viata , care are deja ceva experienta si care stie sa-si asigure independenta materiala , e greu de "invins"... are standarde ridicate, trece sentimentele prin sita stabilitatii materiale, cerne cu dependenta de comfort si de independenta , si iubirea ramane doar poezie... ;D

hai ca esti obosit... :D
daca privesti iubirea ca pe o "infrangere"... ce femeie, oricat de matura si pe picioarele ei ar fi nu-si doreste sa iubeasca? ca n-o fi roboata.  :D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #339 : Luni, 30 Mai 2011, 00:17 »
OPT stai jos ca nimic nu stii. mai stai in clubul fetelor poate se mai prinde si de tine cite ceva

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #340 : Luni, 30 Mai 2011, 00:18 »
nasol ...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #341 : Luni, 30 Mai 2011, 00:21 »
asa am invatat ca "sa nu spui niciodata niciodata" e vorba mare, mon cher. ;)
eeee..uite ca incepi sa pricepi...ia citeste matalica printre randuri, tot ce postarati voi aicisea...
din tot ce spuneti nu iese decat o idee , ca tratati indragosteala voastra ca pe o infrangere personala ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #342 : Luni, 30 Mai 2011, 00:23 »
nici voroaba.... cum dracu' (Doamne iarta-ma :D) sa o consideri "infrangere"? cand ziceam "niciodata" subintelegeam indragostirea de cine nu trebuie, impotriva oricaror sembnale acustice si luminoase ale ratiunii si intuitiei. daca-i indragostire sanatoasa, sa fie la toata lumea, ca-i dar.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #343 : Luni, 30 Mai 2011, 00:24 »
OPT stai jos ca nimic nu stii. mai stai in clubul fetelor poate se mai prinde si de tine cite ceva

lasa ca se face el baiat mare si-l insuram. (iar?!!  ??? :o:D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #344 : Luni, 30 Mai 2011, 00:25 »
bravo, mica!
pun si eu artileria!
deja asta este provocare!
da, las ca ma fac eu tipizat :D
nihil sine deo