Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 267209 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

carmentoma

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #195 : Vineri, 20 Mai 2011, 08:57 »
     "Cu timp in urma era la moda acel “singurica, singurica”, pe care sincera sa fiu nu l-am inteles si chiar ma agasa." din mesajul lui @almi_gabi

Asta, Gabitza, era un banc: un pistolar vede un alai de nunta, impusca toti nuntasii, pe mire si apoi se duce langa mireasa si o intreaba:- Singurica, singurica? ...Avea si el tehnica lui de cucerire!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #196 : Vineri, 20 Mai 2011, 10:14 »

aha, mai bine spuneau bancul  ;D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #197 : Vineri, 20 Mai 2011, 17:57 »

mai bine ar fi ca tehnica de cucerire ... sa nu aiba nicio tehnica

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #198 : Vineri, 20 Mai 2011, 18:43 »

mai bine ar fi ca tehnica de cucerire ... sa nu aiba nicio tehnica

juli, si atunci de ce ne mai batem noi "capsoarele" noastre nostime si sarmante pe aici?  ;D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #199 : Sâmbătă, 21 Mai 2011, 14:21 »

pai ca sa-i "educam" pe ei, ca ei se cred marii cuceritori. noi nu. noi chiar suntem.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #200 : Sâmbătă, 21 Mai 2011, 15:21 »

pai ca sa-i "educam" pe ei, ca ei se cred marii cuceritori. noi nu. noi chiar suntem.

in special tu , draga Iulia... care pui capul in pamant si fugi mancand nori, de cate ori un barbat te priveste cu admiratie...   ;D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #201 : Sâmbătă, 21 Mai 2011, 16:09 »

cine, eu ?!?!? am “cucerit” eu pe cineva?? unde ? cind ? si eu cum de nu stiu ??   

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #202 : Sâmbătă, 21 Mai 2011, 16:43 »
pe unii dintre noi ne-ai cucerit.  ;)

Offline mara_sibiu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #203 : Luni, 23 Mai 2011, 15:40 »

Daca trag linie si fac bilantul vietii,sa sti ca ,chiar nu exista o tehnica anume care sa mearga la fix oricand si cu oricine.Sunt doar cateva elemente care prind mereu dar care trebuie tesute cu grija si multa rabdare intr-o plasa care are textura diferita pentru fiecare individ in parte.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #204 : Luni, 23 Mai 2011, 16:11 »
Citat
Daca trag linie si fac bilantul vietii,sa sti ca ,chiar nu exista o tehnica anume care sa mearga la fix oricand si cu oricine.Sunt doar cateva elemente care prind mereu dar care trebuie tesute cu grija si multa rabdare intr-o plasa care are textura diferita pentru fiecare individ in parte.

sintetizat : vazut , placut , luat

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #205 : Luni, 23 Mai 2011, 18:39 »
Acum, ca ne-am lamurit ca nu exista o tehnica anume, hai sa definim ce elemente ajuta cel mai bine la "cucerirea" unui partener...
sa incep eu: cultura...

Offline mara_sibiu

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #206 : Luni, 23 Mai 2011, 18:57 »

cultura....,dupa parerea mea nu face parte dintre acele "cateva elemente" comune  ci mai degraba din urzeala plasei cu care vei fi "capturat" tu.

Offline mara_sibiu

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #207 : Luni, 23 Mai 2011, 19:01 »
Citat

sintetizat : vazut , placut , luat

mai degraba:vazut,placut,cucerit,analizat,testat,folosit,etc si apoi mai vedem noi cu luatul  ;)

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #208 : Luni, 23 Mai 2011, 19:01 »
...aspectul ingrijit, bunul simt, inteligenta, omenia, simtul umorului si.... sa nu fie chiar sarac lipit pamantului ca murim de foame amandoi :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #209 : Luni, 23 Mai 2011, 19:10 »
      "Cultura" se vede de la distanta intai si intai cand se scrie cu "cratime jucaushe", cum spunea cineva cu umor pe aici, sau cu expresii gen "prietenii nu pot venii :o ;D ::) ???"... si  altele asemenea! Snobismul tot pe acolo se incadreaza! Sa faci parada de o pseudocultura cu copy/paste, sa comentezi despre tot si toate, ceva gen Monica Tatoiu cu ceva instalatie in plus... sa ma iertati, dar ma duc invartindu-ma de langa o astfel de persoana, poate sa fie el si idolul femeilor! Pentru mine un barbat adevarat vorbeste putin, tintit, cu umor si ironie fina (ceva gen @silviu... sper ca imi intelege admiratia sincera, fara intentie de agatamant ieftin!), nu spalator de varza si batator de campi! Scuzati interventia prea directa! Asa sunt eu! Nu trebuie sa ma iubeasca sau sa ma placa toata lumea!